Valborg!

Det var faktiskt riktigt kul igår! först blev jag jättearg då jag tyckte luftgeväret var jättetungt och inte kunde sikta rätt, men tillslut orkade jag och jag träffade fan rätt ofta tycker jag! Att ta med varm oboy var däremot en dum idé, solen sken och det var väldigt varmt efter att ha burit det där tuuuunga geväret. Jag och Ellinor beslöt oss tillomed för att sola ett tag. Tur att Ellie hade en Mer med sig. Oboyen var iallafall jätteäcklig, hihi. Sanningen gör ont ibland Rikard! <3
Hmmm.. tillslut åkte vi iallafall hem. Åt nyponsoppa med mandelbiskvier och någon macka och sen kollade vi på Greys anatomy som jag missade i onsdags. Det är fan ett ruskigt bra program! Rikard somnade någon timme efteråt och var helt genomblöt på hela kroppen när han vaknade. Min svettis!

Idag är det iallafall Valborg men har ingen aning om vad jag ska göra. Till Jenny ska massa folk och det skulle varit väldigt trevligt att vara där men Rikard och jag har bestämt oss för att vara med varandra oavsett vad. Kommer sluta med att vi kollar på nåt värdelöst program på tv och somna vid nio, haha. Men det gör inte mig någonting, bara jag får vara med honom. :)

Pratar med Alicia på msn just nu... och fick precis reda på att hon och pappa ska till ungern, fredag - söndag? Undrar varför... när det bara är så kort tid och så menar jag. Måste medge att om det bara är någon semesterhelg så blir jag nog lite sur med tanke på att jag verkligen behöver pengar och det vet han. Förövrigt vill jag också till Ungern...såååå gärna! Det pirras i hela kroppen när jag tänker på hur mycket jag vill dit. Men inte sommar... kanske nästa? Jag hoppas verkligen det!Det här var några år sedan också haha

Söndag

Igår hann jag inte blogga för jag var med Rikard hela dagen. Han var bakis och jag kom hit till honom vid tjugo över nio och väckte honom. Haha! Han gick iallafall inte upp förrän vid halv tolv. Sedan åkte vi med JeppeJ och köpte pizza (sallad till mig, rikard betalade) och sedan ville de kolla på "Torsk på Tallinn" och jag somnade. Sedan kollade jag och Rikard på "Bröderna Lejonhjärta" och tillslut såg vid American pie - the wedding som gick på fyran. Värsta filmdagen, haha. Rikard somnade till American pie.

Idag vaknade vi vid 10 och vid frukosten får Rikard en "jättebra" idé om att åka o skjuta luftgevär. Så, ja... nu ska vi göra det. Tur att jag fick med Ellinor och Storre.  Haha nej, men det ska nog bli skoj. Ska ta med oss varm oboy och så också...

image6

Grymt otrevlig lärare

Idag hade jag sovmorgon till halv elva, men blev hemskjutsad av Rikard redan vid halv åtta då han skulle till jobbet och jag skulle baka en tårta till min morfar. Den blev inte riktigt lika snygg som mina tårtor faktiskt kan bli, men jag skulle inte hunnit göra den snyggare och det är ju faktiskt smaken som räknas. När tårtan var klar gick jag till min morfar som bor tvärs över gatan, tryckte ner ett ljus, tände ljuset och knackade på. När han öppnade sjöng jag "Ja må han leva, ja må han leva" men mer hann jag inte för jag brast ut i gapskratt. Han blev iallafall väldigt glad tror jag :)

I skolan gick det bra ända tills jag hade bild. Gud vad jag hatar den där äckliga jävla bildläraren. Hon hade en genomgång i början och när hon blev tyst och började rota omkring någonstans så började jag, espi, cassie och steffi att småviska lite. Då får hon plötsligt värsta raseriutbrottet och skriker "NU TYCKER JAG ATT NI HÅLLER KÄFTEN"!! vi blev jättechockade, för så säger man ju inte riktigt. Man kan ju säga något i stil med "Ni tjejer som sitter där i hörnet, kan ni dämpa er lite" ? Men iallafall så var vi för det mesta tysta under resten av genomgången. Sedan frågar hon om alla förstått vad de ska göra, men jag förstod inte riktigt och sa det också. Jag förstod att man skulle göra om en gammal bild till en lite mer "modern" bild men jag förstod inte HUR jag skulle kunna måla av något en känd konstnär hade gjort. Hon plockade fram en bok och förklarade just att jag skulle göra om bilden. "Jo, det är det jag vet" sa jag. "Men alltså, HUR ska jag kunna måla det" ? Helt normalt ställde jag den frågan, men hon fick värsta raseriutbrottet igen och sa nu "Men kan du hålla tyst tills jag pratat klart??? Du kan ställa dina frågor efter". Hon sa det väldigt otrevligt så jag blev helt paff igen och förstod ingenting, för jag hade inte varit det minsta otrevlig och frågade rent ut varför hon var så otrevlig för, att sådana otrevligheter faktiskt inte gör en motiverad att gå på hennes lektioner. "Ursäkta, jag blev bara på så dåligt humör efter att ni pratade hela genomgången" blev hennes svar. Det gjorde jag knappast så jag frågade henne helt lugnt och sansat om hon SÅG att det var jag som pratade eller om hon bara tror det. "Jag tyckte att det var ni" svarade hon då. "Ja, men såg du att det var JAG, eller tyckte du bara"? frågade jag igen. "Jag tyckte att det var ni" svarar hon igen då. "Ja okej, du TYCKTE, du SÅG inte" sa jag, för som sagt, det var inte jag och jag ville att hon skulle förstå det. Då kollar hon på mig med värsta blicken och säger "Jag tycker du ska lämna mitt klassrum nu". Jag hade redan planer på det ioförsig, för jag blev så otroligt förbannad så jag svarade bara "Jo, det tycker jag med" och reste på mig. Sedan vände jag mig om i dörröppningen och la till "ett tips bara.. be inte dina elever att hålla käften" och sedan gick jag. Alltså.....jag har nog aldrig blivit så paff! Jag förstår verkligen inte vad som kunnat orsaka hennes utbrott. Men inte fan vill man gå på hennes lektioner när hon är sådan. Fy fan! Kan även tillägga att jag inte tjaffsat med en lärare eller blivit utslängd från ett klassrum på flera år. Åååh vad jag kokade av ilska! Steffi kom snabbt ut också och var lika förvånad som jag.

Gud vad långt det blev. Tvivlar på att någon orkar ta sig igenom allt. Nu är det iallafall äntligen helg och det ska bli så skönt att bara få slappa.
Innan jag avslutar för idag så tänkte jag bara tala om att min pojkvän är så grymt snygg!!!! Jag förstår inte?

 
Jag dör för den här killen :)