känslor

Jag känner mig så himla sviken, men jag vet inte om jag kan eller får känna så. Det är ganska löjligt egentligen, för det låter som att jag vill sudda bort något viktigt ur en persons liv när det verkligen inte är så. Det är himla svårt att bevisa för en människa att man själv har rätt angående en sak och att hon eller han antingen förtränger eller faktiskt har glömt bort det. Hur ska man kunna få en person att förstå att man mår dåligt över något som personen inte tror har ägt rum? Jag blir himla förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag mår illa.

Varför skulle jag bli så ledsen om du aldrig hade brytit ett löfte?

Tillägnad min älskling

Jag tänkte bara tala om för alla som läser min otroligt tråkiga blogg att du är det bästa som någonsin hänt mig. Du får mig alltid att må så himla bra och jag tackar dig för det. Även fast jag kanske inte alltid visar hur mycket du betyder, är irriterad eller dum mot dig, så får du iallafall alltid mig att känna mig sååå varm inombords. Jag älskar den känslan och jag vet att den alltid kommer att finnas där, för jag känner verkligen din kärlek till mig. Vi är oslagbara tillsammans, älskling. Jag hoppas att du vet det!

Du är bäst Rikard! Jag älskar dig.


image128

Bara massa skola

Igår började skolan på riktigt då vi hade våra första lektioner. Jag har foto som inrikting, vilket verkar vara jättekul. Jag ska även gå rörlig bild, vilket jag inte alls är lika intresserad av. Vill egentligen inte ens gå den kursen om jag ska vara ärlig, därför valde jag att bara gå Rörlig bild A från början. Men idag gjorde jag så att jag tog bort Historia A och la till Rörlig bild B också för att göra mitt schema lite skönare. På det här sättet får jag en till sovmorgon och slutar halv tre på tisdagar istället för halv fem. Rörlig bild kanske blir skoj, vad vet jag...men jag vet inte om jag är så himla förtjust i den nya läraren. Hon verkar jämföra oss himla mycket med hennes gamla elever och inte ens en sekund tidigare får man sluta än vad det står på schemat. Inte ens idag, som var första lektionen. Vi fick sitta där i tre timmar med hundra bensträckare bara för att dra ut på tiden. Jaja, skitsamma, det får bli som det blir.


image125