Förlåt - igen!

förlåååååt att jag inte bloggat på väldigt många dagar, men att gå upp vid fem, åka tåg till bålsta vid sex, börja jobbet sju och sedan jobba ända till klockan fyra börjar faktiskt bli väldigt tröttsamt. Jag måste erkänna att det faktiskt är rätt kul att jobba där ändå, men man är helt slut när man väl kommer hem. Somnar vid typ nio varje dag. Känns som jag inte har något liv haha, har inte träffat någon kompis förutom Ellie på år och dar känns det som. Men vi kanske kan ses i helgen tjejer?
Nåja, inget speciellt har hänt iallafall. Pappa sa idag att Monica och Marc skulle till Ungern för 1300 kronor tur och retur och då kände jag att jag också vill dit. Rikard var också på men sedan upptäckte jag att dumma pappa missuppfattat, för det kostade typ 2500 och det har jag inte råd med nu. Får väl bli nästa år om vi inte hittar någon sistaminuten, vilket jag inte tror då Ungern inte är ett sådant land. Nu får jag helt enkelt hålla tummarna för att husvagnssemestern med Ellie, Storre och Rikard blir av, för det är en massa strul med husvagnen. Blä! På fredag slutar jag iallafall vid tolv tror jag, för de har tydligen något möte. Skönt!

Ni vill allt veta vad som fanns i presenten jag fick av Rikard va? Muahahah

Fiske

Igår åt jag middag med Rikards familj och sedan såg vi "The guardian" tillsammans. Vid halv ett gick Rikard och jag till sängs och vid halv tio vaknade jag av att Rikard kom med frukost på sängen. Gulligt! Vi bestämde oss lite senare på dagen att åka och fiska så vi ringde Malin och Jesper och frågade om de ville med. Malin hade lite feber så de kunde tyvärr inte. Vi åkte iallafall och tog även med oss varm oboy, bullar och regnkläder ifall det skulle börja regna. Självklart gjorde det det och vi blev sååå söta när vi satte på oss dom. Tyvärr fick varken jag eller Rikard någon firre haha, men jag tänker skylla på att mitt spö var trasigt. ;) Mysigt var det iallafall så vi tänkte nog bli ett par fiskenördar i sommar. .

image63

Underbar pojke

Idag jobbade jag som sagt bara till halv ett. Var en jättetråkig dag då det regnade en massa. Rikard plockade upp mig på Bro station vid 12:47 då han var ledig idag. När vi kom hem till honom och jag öppnade hans rumsdörr så låg det tre röda rosor på hans säng + ett paket med jättesött presentpapper som han slagit in själv, haha. Vad det fanns i är en hemlis. ;) Blev iallafall jätteglad och har nu hängt upp rosorna ovanför sängen där jag sover. Tack älskling, du är underbar. Jag älskar dig!

Lite senare runt tretiden så somnade jag en stund och efter det åkte Rikard, hans mamma och jag till Willys för att storhandla. Det var mysigt men så himla kallt i affären så man hinner ju kylas ner rätt ordentligt innan man kommit därifrån. Nu har vi iallafall precis ätit och resten av kvällen så ska vi se antingen "Hostel" eller "When a man loves a women". Imorgon vet jag inte vad som händer, men förmodligen ingenting speciellt. Det är lite kul att tänka på att Ellie och jag råkade ut för lite tråkigheter för tre midsommrar sedan. Haha eller vad säger du?