Ingen lektion idag

Usch, det är hemskt att höra väckarklockan ringa redan vid fem, jag lovar er! Man orkar knappt dagen. Både idag och igår så somnade jag en stund på eftermiddagen. Idag sov jag faktiskt två timmar så hoppas verkligen att jag kan sova ikväll. Men men, själva anledningen till att den ringer så tidigt är för att Rikard ska hemifrån vid kvart i sex och då måste även jag gå hemåt. Vilken tur att jag snart har sommarlov så att jag kan komma hem o sova en stund till när Rikard ska till jobbet. Påtal om sommarlov så läste jag på min lillesyrras blogg att hon ska sjunga på sin skolavslutning den 14 juni. Perfeeekt att hon har den en dag efter min så jag kan komma o kika på henne. Hon är så talangfull och jag blir alltid alldeles tårögd när jag kollar på henne. Haha.

Jaja. Idag åkte jag iallafall till skolan men hade ingen lektion man behövde gå på. Stannade iallafall till 12:17 då jag och Ellie tog bussen hem. Vi sprang faktiskt till den, haha. Jag tänkte försöka plugga lite när jag kom hem också, men som jag nämnde så sov jag istället då jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. Imorn har jag nog inte heller någon lektion jag behöver gå på, men kanske åker en sväng till skolan ändå. Hmm.. har inte så mycket mer att skriva, så tjingeling!

Nicole

Tydligen har Nicole Richie i sin inbjudan till en fest, skrivit att de som väger över 45 kilo inte får komma in på den. Sedan hade hon skrivit för att visa att hon menade allvar att en våg skulle ställas utanför för att skilja på de "feta" och de smala. Helt sjukt haha. Hon säger nu att det bara var ett internt skämt, men okej? Hon borde faktiskt gå upp lite. Hon har tydligen börjat hänga med Mischa Barton också, så man får väl hoppas på att hon är bra för Nicole.

image51

Världens sötaste sms

Idag var det aktivitetsdag i skolan. Vissa fick vara lediga, medan andra fick komma och lyssna när tex någon homosexuell, blind, funktionshindrad, muslim osv pratade. Jag var en av dom. Man fick välja två alternativ av alla som fanns och jag och Steffi gick först till någon med Aspergers syndrom. Han var rätt nervös. Sedan gick vi till den blinda tanten och fick prova på att gå med sånadär blindkäppar. Men guuud vad positiv hon var till allt. Det är helt sjukt men hon verkade vara en människa som verkligen mår bra trots att hon är blind. Blev rejält imponerad faktiskt! Sedan fick vi gå och äta lunch och efter det skulle vi lyssna på någon gubbe som var med i andra världskriget. Väldigt intressant måste jag medge.. lite läskigt bara när han berättade hur de skulle döda alla barn under 10 år och hur de tog hans kusin som var fem år och slängde upp alla barn på varandra på en vagn som om de vore någon säck. Usch, hemskt! Han berättade också hur hans mamma hade fått gömma honom så de inte skulle ta han också. Hon gömde honom genom att låta han sitta i en hink i ett utedass. I en hel dag!! Helt otroligt.... vilken himla tur att jag inte levde på den tiden!

Nåja. Sedan kom jag hem vid halv två eller något och får ett sms av Rikard.

"En ängel viskade i mitt öra, hur ska du göra? Sanna, sanna ska jag älska livet ut, och även när livet är slut. Ängeln log, det var då som jag förstod, att vi två skulle bli en, för den perfeka kärleken. Älskar dig :D"

Var det inte helt fantastiskt sött? Åh, vad skulle jag göra utan honom.. så himla bäst är han! <3