Blädag

Var sjukt trött imorse, men gick upp ändå. Det blir verkligen skillnad när det är mörkt ute, det är så himla svårt att gå upp!! Men men, hann iallafall äta frukost med Rikard. Blev två mackor, oboy och nyponsoppa. Mums!

Jag har grymt ont i både huvudet och magen, men kan tyvärr inte gå hem då jag har sista fotolektionen idag innan redovisningen på måndag. Så jobbigt!! :(

Händelserik dag!

Idag efter skolan åkte Rikard och jag till Barkarby. Påväg hem så dog hela bilen vid en utfart (haha). Vi var då tvugna att ringa Claes, Rikards pappa, som fick komma och hjälpa till. Vi blev stående där i ca två timmar men blev tillslut bogserade hem. Fy satan vad jag frös kan jag ju tala om för er!!

När vi kom hem så skulle Rikard och Claes putta in bilen i garaget så jag började gå hem till dom ensam. Då kom en kille ifatt mig och frågade om jag tycker det är varmt ute.

-Ehh nej. Svarade jag då och trodde helt seriöst att han förväxlade mig med någon.
- Hur kan man inte tycka det? Undrade han då.
Jag svarade för att det var minusgrader och öppnade dörren för att gå in.

- Du går i tredje ring va? Kläckte han ur sig snabbt innan jag hann stänga dörren.
- Nej, andra.
- Aha. Du brukar åka med bussen va?
- Ja..........eh, vem är du?
- Jag går i ekhammarskolan. Du går i ubg va?
- Jaaa......ehh.....hejdå!

Det sades lite mer än så, men ni förstår nog ändå.
FAN vad jag ångrar att jag stängde dörren sen. Vem fasen var han? Stör mig grymt mycket på att jag inte har någon aning, och vad sjutton ville han mig egentligen? Haha, snälla du lilla förföljare, säg att du läser min blogg och vill förklara dig lite! Hahaha.

Fan vad jag är lat!

Det är öppet hus i skolan idag, så egentligen ska jag vara i skolan från 5-8, men jag orkar inte! Fy skäms på mig, men jag har iallafall ingenting där att göra, så jag lämnar det åt dom som faktiskt måste använda tex studion. Hehe, känns bra att ha något att skylla på. Egentligen är jag ju bara snäll ;)

Iallafall, vi får ledigt en fotolektion om vi är där idag, men gissa vilken dag? Den 21 december (avslutningsdagen). Hallå, har man ens lektioner då? Brukar det inte vara lite fikamys och såntdär trams? Jag har iallafall för mig det, vilket typ resten av lärarna också tror. Så ja, det känns liksom lite onödigt iallafall. ;)

Jag ska vara hemma och chilla gaaaaalet istället! Hahahaimage218