Återlämning av skor

Igår somnade jag tidigt då jag fick en plötslig huvudvärk. Inte det skönaste. Hann iallafall kolla på en film med Rikard, så att föööör tråkig hoppas jag på att jag inte var. Han väckte mig iallafall vid halv nio idag och då gick vi och åt frukost och sedan åkte vi iväg till Kista för att Rikard ville köpa ett par skor han längtat efter i flera veckor nu. De är riktigt snygga faktiskt...och så är dom fodrade. Det gulliga är att Rikard just nu sitter och spelar playstation och har skorna på sig, hahaha. Orkar inte fota, men han ser hur gullig ut som helst!

Iallafall så lämnade jag tillbaka mina stövlar jag köpte på Din sko för drygt en månad sedan. Dom hade nämligen gått sönder, oturligt nog. Jag fick pengarna tillbaka så jag ska se om jag hittar några andra skor sedan, men alla är så fula! Iallafall dom som är fodrade och jag vill ha ett par supervarma skor ju...vart finns dom?

Skräck!!!

De senaste lektionerna har vi haft i uppgift på engelskan att sammanfatta en lång jävla text. Jag fick precis veta att man ska stå inför klassen och redovida den i fem minuter med den person man arbetar med. Ojojoj...finns ingen chans att jag kommer göra det. Fy! Jag förstår verkligen inte hur sådana saker kan vara ett måste i en kurs. Jag skulle aldrig i hela mitt liv våga gör det. Vore det på svenska så kanske jag skulle försöka, men på engelska? Nej fy farao...

Fast jag tror Steffi (som jag arbetar med) och jag kommer få redovisa för enbart våran engelskalärare pga vissa omständigheter. Vilken tur! Fast någon gång kommer väl dagen då man inte kommer kunna fly hela tiden...

Buhuhu

Just nu håller jag på att analysera en bild. Ska skriva två dataskrivna sidor, men kan bara få den till en. Visste icke vad jag skulle göra, så jag loggade in en sväng här. Skulle läst ut en bok tills idag, men har inte ens börjat. Tänkte göra det under lovet istället. Har en del att ta tag i då faktiskt...dumma dumma jag!

På måndag ska Amina ha maskeradfest också. Kändistema. Ingen som helst aning om vad man ska vara, men det märker man väl...tips?

Förövrigt så kom vi på vad vi ska göra på Rörlig bild. Vi tänkte sitta i studion med massa leksaker och skit och spela in ett barnprogram, haha. Vi har jättemycket planer och det ska bli såååå kul! Tyvärr blir det inget porr för dig Johanna. ;)

Tjoho