Sjuk såhär inför nyårsafton

Jag har ätit en macka med två hackade vitlöksklyftor på, jag har snart tryckt i mig en apelsin, jag har en kopp med te och en jäkla massa honung i framför mig....och jag knaprar medicin.

DET ÄR SÅ SYND OM MIG! Och vet ni vad det värsta är? Rikard lämnar mig om ca en halvtimme och drar till Kian. Fyfan alltså, jag blir helt själv med min jävla sjukdom. Åååhh...

Fan alltså

Vet ni vad som är så jävla skrattretande?
Imorgon är det nyårsafton, och jag...jo, jag har gått och blivit sjuk!!! Jag har feber, ont i hals och huvud, eller hela kroppen värker faktiskt. Men det räcker inte såklart, jag är även döförkyld och kan knappt andas. HURRA!

Fuck.

23 december

Sitter och äter rostmacka med räkost på. Mums! Sedan dricker jag Ice tea. Ännu mer mums! Jag vet inte varför, men Ice tea är något jag dricker jättemycket av utomlands, men aldrig hemma i Sverige. Men nu så har vi det i kylskåpet, dock nästan slut.

Om några minuter ska jag hoppa in i duschen, och sedan invänta Rikard. När han är hemma så ska vi åka och handla de sista klapparna. Sedan ska vi komma hem och slå in allt, vi ska storstäda, jag ska laga min allra första köttfärssås, vi ska baka pepparkakor....ja, vi har fullt upp idag. Jag ska även hinna med att träffa Jenny en stund.

Imorgon är det julafton. Gud vad tråkigt att jag har noll julkänsla. Har inte längtat till julen alls, och det känns som en helt vanlig dag imorgon.