Kul fredagkväll

Vaken återigen. Somnade framför tv:n, så jag tror nog inte att tjejkvällen blir av för min del. Knappt varit vaken någonting idag heller så antagligen så mår min kropp inte speciellt bra. Jag får helt enkelt sova lite till, så kanske jag är frisk imorgon istället. Kul att spendera fredagen heeeelt ensam.

Typiskt att vara sjuk på lovet alltså. Fast ändå så är det rätt skönt att man inte missar en himla massa i skolan. Hmm, nu blev jag plötsligt yr och illamående, så jag ska lägga mig ner igen. Kanske med någon film. Hoppas ni mår bättre än mig!

Tralalala..

Vaken igen, men vet inte riktigt hur jag mår ännu. Det störande är att man oftast mår lite bättre på dagen, men så framåt kvällen så åker allt bara neråt igen. Får se hur jag gör angående att träffa tjejerna, var så länge sedan sist, så ska försöka att piggna till lite.

Oj, nu ska jag springa och kolla på Våra bästa år, glömde totalt bort det. Så sjukt jävla tråkigt program egentligen, men ändå kan jag inte sluta kolla, haha.

Sjukt jobbigt

Usch det suger verkligen stenhårt att vara sjuk. Iallafall när man har feber också, för då orkar man inte ett piss. Det blir inte bättre av att Rikard blir arg på en heller. Sov jättedåligt inatt, vilket jag alltid gör när jag har feber. Jag har alltid sjukt ont i kroppen och så, och tillslut när klockan var strax innan sex så satte jag mig upp och var tvungen att ta febernedsättande. Jag väckte Rikard lite försiktigt och frågade vart han hade dom, men då blev han sur för att jag väckte honom när han snart skulle upp (?). Jahopp, tänkte jag och fick lägga mig igen och vänta. Tillslut vaknade han, men jag fick ingen kram eller något gos utan han gick upp på direkten och slängde sedan förpackningen på mig. Sedan blev han arg för att jag andades konstigt. Andas ofta fortare och djupare andetag när jag är sjuk nämligen....

Nåja, han hämtade iallafall té till mig igår, men lite gulligare skulle du kunnat vara mot mig. Första gången jag har haft feber i vårat förhållande liksom och så blir han bara arg på mig. Inte direkt mitt fel. Hmm, är iallafall hemma nu och ska lägga mig och sova igen. Hoppas febern är borta när jag vaknar, vill jättegärna träffa tjejerna idag...