Så jävla OTAGGAD

Som hela veckan så känner jag mig lite risig idag med. Det gör Rikard också, så han bestämde sig för att vara hemma från jobbet. Duktig som jag är, så gick jag iallafall till skolan. Har bara någon lektion idag, så det är väl hyffsat lugnt.

Måste prata med biträdande rektorn om en grej idag också. Jag vill verkligen inte ha Rörlig bildB längre, det är så tråkigt. Eller inte tråkigt, men känner liksom ingen motivation längre och allt bara suger.
Usch, nu räcker det med det här trista, gråa vädret. Ge mig sommar och värme så kanske jag taggar till lite!

Blir så arg faktiskt...

Gick över en väg nära mig idag, som var helt trafikfri. När jag precis gått över så susade det förbi en bil med väääldans fart, han knappt se den liksom. Jag började tänka då, att sådana idioter som kör så fort faktiskt dödar människor ibland. Undra hur de personerna kan må i efterhand? Antagligen så är de ju inte ute efter att döda någon, så undra hur det känns att veta att man är orsak till någon annans död, bara för att man inte kunde låta bli att trycka ner gaspedalen lite extra? Jag menar, hastighetsgränser finns ju av en orsak. Varför kan man inte acceptera dom, varför ska människan jämt ha så jävla bråttom?

Varje människa jag åkt bil med irriterar sig alltid på någon annan person i en bil. Vad är oftast anledningen? Att personen kör för sakta förstås, men egentligen så kör dom helt lagligt! VARFÖR ska man bli arg och irriterad för en sådan sak? Jag förstår inte...varför sätter man sig i en bil om man inte kan följa regler? Det är självklart svårt att föreställa sig att man kan vara orsaken till någon annans död, man det ÄR faktiskt så. Så tänk till lite innan ni gasar med hela kroppsvikten...

image296

ZzzzZzzZ...

Staden blev det, men inte fasen kom jag hem med något för det, om inte ett puder räknas. Dessutom så snäll som jag är så bjöd jag lillesyrran på glass på donken. Åh, hon måste bara dö för mig idag!  Usch, känns som jag kollade överallt, men grejen är den att jag inte är så speciellt van vid pengar, så när jag väl har det så blir jag så himla kräsen och tycker allt sitter fel på mig. Får åka med Rikard någon dag, han är den enda som kan få mig att köpa saker nu förtiden, haha.

Lillesyrran fick panik på donken också och blev helt tårögd och jämrade sig om att hennes väska blivit stulen. Det var den inte, den var på Gina tricot, för där hade hon glömt den, haha. Smartass!

Jag är trött just nu......och törstig.