Jag är en kallblodig mördare...

...eller iallafall delaktig i ett brutalt mord.

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag var på jobbet och upptäckte ett spindelnät med en fet spindel som bodde där. Jag är livrädd för spindlar i vanliga fall, men just idag blev jag lite fascinerad utav den, och eftersom den bara satt där och inte "sprang" omkring så var det lite mer okej att titta på den.

Medan jag tittade så kom jag på en idé. En rätt taskig idé egentligen. Jag skulle försöka få en myra att fastna i nätet och se vad spindeln gjorde med den. Myran fastnade, men så tyckte syrran att jag var elak och frågade om jag inte skämdes. Då skämdes jag lite och befriade myran. Men så kunde jag inte släppa tanken på att få veta vad spindeln skulle göra med något som fastnat i nätet, så när en äcklig insekt som nästan var lika stor som spindeln visade sig så fick jag upp den på ett papper och liksom "lät" den gå ut i spindelnätet och fastna själv. Spindeln satt bara kvar så jag blev lite besviken, men så plötsligt så bara "kuuutade" spindeln allt vad den kunde och liksom började rulla insekten. Det såg döcoolt ut, och insekten förvandlades till en vit puppa istället. Det var så coolt att jag ville se det igen, så jag lät en skalbagge fastna i nätet också, men den ramlade ner innan den blev dödad. Så synd...

Är jag en psykiskt sjuk mördare nu? Jag skulle gärna göra det igen iallafall... muahahahaha

Dåligt bloggande!

Sitter på jobbet nu, har en liten rast. Den senaste veckan har jag bara jobbat, jobbat och återigen jobbat. Har inte haft tid att skriva då Rikard och jag alltid är ute i Ramsta, vid hans nya hus. De fick nycklarna i torsdags, så det har varit att köra dit en massa saker och packa upp och så, sedan är det otroligt mysigt att befinna sig där utan data och tv just nu. Vi liksom bara ägnar oss åt varandra. Hans familj flyttar in i helgen, så för det mesta är vi ensamma där ute, om vi bortser från Ellie och Storre, men dom räknas inte, haha!

Idag fyller Rikards far 50 år, så vi ska gratta honom och sedan ska vi ut till huset ikväll igen och sova. Ni får ha lite överseende med mitt dåliga bloggande, jag jobbar ju också.

Hoppas ni mår bra och att ni har fått en trevlig sommar hittills! PUSS!

Tralala!

Har precis smörjt in benen med en body butter med doft av jordgubb som jag fått av Rikard. Riktigt gott luktar den! Höll på somna i duschen också, är så sjukt trött just nu. Var inte det under arbetsdagen, men nu har tröttheten sakta smygit sig på. Sitter och väntar på Rikard som jobbar över idag. Tråkigt, för vi skulle egentligen ha spelat badminton. Fast pengarna kanske ändå inte hade räckt iof...

På jobbet väntade ett brev till mig också. Där stod det att 2600 kronor sätts in på mitt konto på torsdag. Helt sjukt underbart! Visste inte ens om jag skulle få lön för den här månaden och så får jag tillomed lönen INNAN midsommar för att dom brukar göra så på jobbet. Fantastiskt! Fast jag måste spara dessa pengar...fast måste köpa lite nödvändiga grejer till Ungern...så som solglasögon och kanske ett par nya skor! ;)

PUSS PÅ ER!