I'm back

Sådärja, har varit lite segt med uppdatering för min del. Men nu är jag tillbaka! Var typ sängliggandes onsdags och torsdags och igår så åkte Rikard, Storre, Ellie och jag till Boda borg i oxelösund. Vi åkte sju på morgonen och var framme strax efter nio. Sjukt kul var det iallafall, fast jag hade gärnat stannat lite längre. Storre och Ellie hade bråttom hem så vi var tvugna att åka lite tidigare än väntat. Men men, kul var det iallafall. Åt tacobuffé där också, vilket faktiskt var skitäckligt. Så kan det gå! Vi var hemma runt sex tror jag, och då hade Rikard och jag planer på att gå ut med hans kompisar, men det slutade med att vi var hemma och kollade på filmen "The break-up" med Jennifer Aniston och Vince Vaughn för att vi var så sjuuukt trötta. Filmen var iallafall bra rakt igenom, men slutet förstörde allt. Det tycker Rikard med.

Strax ska vi till Ikea och sådär, och sedan bjuder jag nog honom på lunch/middag någonstans. Han bjöd nämligen mig på hela Bodaborg-kalaset igår, vilket var urgulligt gjort utav honom.

Hej så länge!

Hej

FYFAN vad ont i magen jag haft idag och igår. Men ändå så ska jag ta mig till Boda borg imorgon. KUL! :)

Ont i magen min..

Passar på att sitta vid datorn igen nu när mamma inte är här, haha. Det är nämligen bara hennes dator som funkar i detta hus just nu. Very skumt. Somnade iallafall i någon timme nyss. Har förbaskat ont i magen, så jag var tvungen att lägga mig ner ett tag...och vipps så hade jag somnat. Inte för att min magont gått över nu, men... :(

Näe, detta går inte. Måste lägga mig ner igen. So long!