Familjetider

Syrran och jag hade bestämt oss för att jag skulle hälsa på henne i hennes lägenhet igår. Jag har nämligen aldrig varit där och hon och Simon har bott där i fyra månader redan. Så när jag skulle åka så följde mamma och Alessandro med också. Vi mötte upp syrran i stan sen gick vi till gamla stan för en fika. Efter det åkte vi till syrran och de hade en väldigt mysig lägenhet...och vilken utsikt de har!! Jag vill också flytta...

Det är trevligt att umgås med familjen ibland.


 

Helgen

Idag är det måndag och det snöar för fullt utomhus. Helgen har varit händelserik, i fredags var det begravning (som var helt sjukt fin), och efter det avslutades kvällen hos korken med pizza och idol (sushi för min del).

I lördags käkade Korken, Rikard, Löken, Malin och jag på Gc då Korken fyller år imorgon. Det var tänkt att man skulle vara nykter, men så fort Rikard kom till Löken blev han "kröksugen". Såklart! Så det var bara att ta ett glas vin och se glad ut...och visst hade vi kul under kvällen! Jag sprang runt som en liten galen kamerakvinna med kameran i högsta hugg...vi måste börja fota mer...sådant är alltid kul att ha.

Tack Rikard för middagen som du bjöd på och för allt jag drack under kvällen (haha).

Jag kan ha sagt till några att jag inte ska ladda upp bilderna på dom...säg till om ni vill ha bort nån då, för jag minns inte till vilka det var.

   
   
  
   

hata

Usch vad jag ogillar mitt hår. Det går ju förfan inte ens att fixa!! Tror jag ska tillbaka till frisören och be henne tunna ur det där bak... vet inte om hon missat att göra det eller om det är meningen? Det ser sjukt ut iallafall till det övriga håret.

Nåja. Ska till Löken snart, Malin är redan där och grabbarna slutar runt fyra någon gång. Ikväll ska vi ha en filmkväll med lite gott. The holiday heter filmen. Rikard och jag har inte sett den, men den verkar hur bra som helst!