Japp japp

Ont i halsen, huvudet dunkar, näsan rinner.... hoppas verkligen inte att jag blir sådär äckligt sjuk igen. Det orkar jag inte, och framför allt har jag inte tid för det. Är iallafall hemma idag, fastän jag kanske egentligen inte behöver det.

Idag är det fredag. Gud vad veckorna bara flyger fram, eller är jag den enda som känner så? Har iallafall lite planer inför morgondagen, ska nämligen vara barnvakt åt min lillasyster Alicia. Hon ska få sova över i Rikards fina hus också, haha! Jaa, när vi hämtat upp henne i Bålsta så ska vi åka till Uppsala och leta efter en vinterjacka till Rikard, sedan blir det väl film eller spelmys framåt kvällen med lite gottigott.

Hoppas ni får en trevlig helg!

London då?

Blir för dyrt med Paris, så vi bestämde oss för att hellre satsa på London. Inte för att jag har några pengar direkt, men Rikard vill så gärna åka, så han ska låna mig pengarna. Vet iof inte när jag ska kunna betala tillbaka, men det är ett senare problem, haha. Rikard och jag struntar i julklapp till varandra isåfall, så får julklappspengarna gå till resan istället. Det låter rätt bra tycker jag!

London över nyår....låter inte det underbart? Det tycker jag.

HM!

Sitter i skolan just nu, sjukt segt. Orkar inte göra någonting heller. Slutar sent idag också, och det suger... fast det mesta suger, så det tänker jag inte haka upp mig på direkt.

Jag fattar inte varför all jävla skit ska komma över en på en samma gång hela tiden??????
Det räcker liksom.