Gott nytt år!

Idag är det nyårsafton. De marinerade champinjonerna är klara, liksom vitlökssmöret. Rikard står i duschen nu och lite senare ska vi börja med maten. Oxfilé som bekant. Ska bli sjukt gott. Sedan böt vi ut chokladsufflén mot Gino. För er som inte vet vad det är så är det varm frukt under ett täcke av vit choklad. Lätt men väldigt gott. Min  champagne som jag fick i studentpresent är i kylen också. Fast vet inte om vi ska öppna den eller inte, det återstår att se. Lite tråkigt om den inte dricks upp, flera hundralappar åt spillo då liksom. Men det kan vara mysigt att lyxa till det ibland.

Nu ska jag.... ja, jag vet inte, men något annat hade jag tänkt att göra iallafall.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS!


Blä

Fy vilken irriterande eftermiddag det vart igår. Vi åkte till Ikea för att införskaffa oss små serveringsskålar som tål ugn. Vi behövde dom för att göra chokladsufflén vi hade tänkt oss på nyår. Men icke, det fanns inga kvar. Alltså helt sjukt. Så vi åkte till ett par andra ställen för att hitta några, men det fanns bara jättedyra. Var lagom irriterad bara då, för vi skulle ju storhandla direkt efter och utan skålarna så kan vi ju inte göra någon sufflé. Så nu måste vi komma på en ny efterrätt och åka och handla idag med.

Men iallafall... när vi kom till Willys så var det rätt utplockat. HATAR Willys för det. Helvete liksom, är det utplockat så kan dom väl förfasen lägga dit nya grejer.
Nu fanns det inte ens champinjoner...och vi skulle ju göra marinerade champinjoner till huvudrätten. Men nåja, det går alltid att hitta champinjoner någon annanstans. Så finns det inga idag heller på Willys så är det bara att börja söka.

Jag hatar när mina saker inte finns. Blä.

hahaha

Haha fasen vad kul jag har haft den senaste timmen. Har suttit på youtube och kollat på en massa kattklipp. Katter är roliga varelser. Men när jag sedan hittade ett klipp där man testar LSD på en katt så fick jag nog. Vem fan gör något sådant? Stackars katt!!!! Usch. Blir så äcklad av vissa människor.


Hahahahha två feta katter!