Jeansjacka?

I have a problem... jag tror jag vill ha en jeansjacka i sommar, men jag är inte riktigt säker. Men kanske att jag klickar hem en från H&M, men vilken tycker ni då är snyggast?

Jag gillar nog den första bäst, men vet inte om detta är slöseri med pengar. Kommer jag ens att använda en jeansjacka? Passar jag ens i en sådan? Hmmm.....

 

Min dag

Ja, oj, vilken dag! Den första halvtimmen vågade igen av barnen att prata med mig, men sedan gick det fort alltså... jag blev sjukt populär, jag kunde inte ens gå normalt till pulkabacken då jag hade två ungar på vardera sida som höll mig i handen, och två andra barn bakom mig som gick och höll mig i benen. Så himla söta! En liten flicka (som förövrigt var den som var mest på mig) fick lite för hård fart i pulkabacken så hon åkte ner i en grop som var mitt i backen och tappade andan. Grät en himla massa gjorde hon också. Men det var inte riktigt mitt fel känner jag, hoppas ingen annan känner det. Fick iallafall en annan tjej att sluta gråta efter att hennes favoritleksak gått sönder. Jag läste en bok för henne, höhö. Jag är så bra på det här med ungar... tralalala!

Åkte förbi H&M idag också, men köpte bara ett par trosor.

Praktik

Spenderade hela gårdagen med Malin. Åt lasagne och snackade skit. Fick även födelsedagspresent utav henne. 300 kronor på H&M, armband och nagelpolerare eller vad det nu heter. Så gulligt! Satt och fixade naglarna hur länge som helst, så nu är både Malins och mina naglar superfräscha! Skrattade som fan åt det nya programmet "Sveriges värsta bilförare"....haha, det var störtkul det programmet!

NU är det dags för praktik. Vill inte, vill inte, vill inte...