Tomorrow!!!

Godmorgon käre vänner! Idag skiner solen och jag är inte ett dugg trött. Det är ovanligt för att vara mig.
Igår bjöd vi som bekant Anders på middag. Sedan kollade vi på en skräckis. Jag har nog aldrig sett en sämre film, den var verkligen helkonstig, men grabbarna verkade tycka att den var helt okej. Anders hade med sig lilla Musse också, han har nu vuxit om Keso så vi var inte lika skraja den här gången. Det gick jättebra, dom lekte i stortsett hela tiden. Vi fick faktiskt stänga in dom i varsitt rum ett tag också då de aldrig fick nog. Man vet ju aldrig om dom kan leka ihjäl sig eller något... helt störda var dom iallafall. Man fick sig ett par roliga skratt.

Nu har jag precis diskat upp allt ifrån gårdagen. Jag orkade aldrig igår. Rikard står i duschen, och efter det är det min tur. Sedan ska vi åka och köpa linsvätska och öronproppar till mig och därefter hämta min resväska som ligger hemma hos mor min.

IMORGON ÅKER VI! WOHO

Klicka f�r att st�nga bilden

VERY SOON

Hujeda mig! Det är över 30 grader i Ungern. Hoppas inte värmen försvinner bara för att vi kommer ner. Förra året så var det ju storm de första dagarna, träden vek sig nästan dubbelt. Riktigt läskigt, men samtidigt såååå coolt. Fast det var ju rätt kallt med den starka vinden. Men vill ni veta någonting som jag tycker är superläbbigt? Det står att det ska regna och åska och ha sig fram till klockan 12.00 på torsdag i Ungern. Vi landar vid den tidpunkten. Hooooppas att det inte blixtrar någonting då, det vore ju FÖR jävla scary alltså.

...Åh, nu börjar det kännas av att vi faktiskt åker snart. Blir sjukt pirrig i kroppen. De första tre dagarna ska vi bo på ett 4-stjärnigt hotell mitt i Budapest. Sedan ska vi bo hos min faster som kommer att vara bortrest. Där bor vi från den 19:e till den 27:e. Sedan bor vi på samma hotell igen i de tre sista dagarna. HUR NICE SOM HELST. Det var tänkt att vi skulle till Balaton också, men dit ska vi inte längre. Isåfall bara för en dag.