Hej!!!!!!!!!!

Hejsan hoppsan!

Idag är det äntligen helg, och med det, enbart två veckor kvar att jobba! Nu har jag jobbet mer än hälften, så det här ska nog gå bra.

Igår kom tjejerna över. Jag bakade en torr blåbärs/hallonpaj och de tog med sig vaniljsås. Satt och snackade lite skit innan dom gick hem. Mysigt.
Idag vaknade jag upp utan Rikard vid min sida. Han är nämligen i Dalarna nu för att hjälpa till med sin farfar som ska flytta in hos hans föräldrar ett par månader. Men det göööör inget, för jag ska dricka upp mitt kaffe och sen ska jag göra mig iordning för en dag på stan. Efter det så ska Ellinor och jag ha en romantisk middag hemma hos mig (haha).

Ut i solen med er!

Hej alla glada barn

Idag har jag jobbat....som vanligt de senaste två veckorna. Fast jag slutade vid lunch idag då jag hade en tandläkartid. Det var såååå mycket värre än sist jag var där. Jag vill aldrig mer tillbaka, det var det hemskaste jag gjort. Jag låg och knep ihop mina ögon allt vad jag kunde och bara skakade. Stolen var helt svettig när jag äntligen fick resa mig upp, haha. Skämdes lagom mycket. Usch, nightmare!

Annars är det kanonväder ute. Superskönt, fast jag lyckades bränna mig igår på jobbet. Inte nice. Var även en sväng förbi IKEA igår (efter en sväng hos Inga & Johny) och inhandlade lite saker. Sedan köpte vi utemöbler idag, så middagen åt vi faktiskt på balkongen. Hur mysigt som helst! Det fick bli någon pasta med en massa vitlök, bacon och champinjoner... och creme fraiche karl-johan, timjan, citron. Supergott, men luktar väl lagom gott ur käften nu...........

Nya handtag till köket (dom vänstra dårå).


Lite ljus osv.


SoME FlOweRs!


Ett sött litet "cafébord"