FY FY FY

FYFAN vad äckligt.

Konversation mellan Aless och mig:

- Are you hungry?
- Yeah
- Do you want to eat chicken heart?
- Euw.... no way. But i can eat a sandwich or something.
- No, i can do chicken legs instead.
- Oh, okey.

Sedan kommer mamma hem strax därpå, och hon frågar om jag vill äta hjärta med pasta. Jag misstolkade det och trodde att pastan var hjärtformad, för Aless visste ju att jag inte ville äta hjärta. Så jag sa ja.
Sedan är maten klar, och jag tar en stor tugga i tron om att det är kycklinglår. Tuggar en lite stund, och så känner jag plötsligt smaken. Smaken som INTE är kycklinglår.

- VAD ÄR DET I DEN HÄR MATEN? Skriker jag gällt, fast jag redan vet svaret.
- Kycklinghjärta? svarar mamma mig.
- JAG VILLE JU INTE HA DET, skriker jag tillbaka med gråt i halsen.

Sedan kom vi fram till att jag missförstått, men jag mår fett illa nu. Det smakade äckligt som fan, men illamåendet kommer nog mest utav att jag åt ett hjärta. Ett HJÄRTA!!! FYYYYYYYYYYY!!!!!!

Vart är världen påväg egentligen?


Jag vet inte om ni har läst denna artikel, men det handlar om en kvinna som vägrade att gifta sig med en man. Han kastade då syra i hennes ansikte, så att hennes ansikte (som ni kan se på bilden), blev helt förstört. Hon blev även blind på båda ögonen.

Iallafall, nu har en iransk domare beslutat att hon ska få hämnas på den här mannen genom att själv kasta syra på honom. Han kommer att drogas, så att han inte ska känna någonting, sedan kommer flera fängelsevakter att hålla fast honom tills hon "utfört" sin hämnd.

Jag tycker det här är sjukt, snacka om dubbelmoral. Varför ska han sitta fängslad, men inte hon, när hon gör exakt samma sak? Rikard tycker att det här är mer än rätt, men jag tycker verkligen inte det, och kan inte förstå att man gör det heller. Han avtjänar sitt straff i fängelse, och att man nu ska börja hämnas är ju sjukt. Jag är iof emot dödsstraff också, av den enkla anledningen att man gör samma fel själv. Varför har man rätt att ta en människas liv, när den personen inte hade rätt att ta någon annans (om det handlar om en mördare)? Man kan inte bara gå göra samma sak själv. Då borde ju även den som avrättar få dö, och den som avrättar den personen osv osv?

Angående den här kvinnan, hon säger att om hon inte lyckas göra detta, så ska hennes mamma hjälpa henne. Allt blir bara som en ond cirkel, då kan ju mannens mamma hämnas på kvinnans mamma.
Helt osammanhängande text, jag vet, men jag undrar bara vart världen är påväg egentligen.
Det är såklart jättehemskt att hon blivit blind, men jag anser att hon är en precis lika dålig människa som mannen om hon utför det här. Så hittills kan jag inte känna något medlidande...

Underbart!

Vilket härligt väder det är idag. Och gissa vad? Det verkar hålla i sig också.
Jag tror nog allt att skinnjackan kommer åka fram!