Lite nya saker


Köpte den här bikinin igår.
Den var verkligen den enda som satt någorlunda bra.
Är inte sådär jättstort fan av prickigt, men den här gillade jag faktiskt!

Annars så köpte jag en randig t-shirt också. Skitsnygg!
Köpte även två hårspännen i form av en rosett + toffsar.
Rikard kom hem med två t-shirtar och ett par shorts.

Pengar är inte någonting vi har så jävla gott om nu alltså,
men både Rikard och jag är i stort behov av sommarkläder,
så lite grann unnade vi oss.
I värsta fall får vi väl leva på nudlar i slutet av månaden, haha!FANTASTISK DAG

GUD vilken fantastisk dag. Det hela började med att vi åkte ut till Bålsta för att träffa Alicia lite. Vi solade, hoppade på hennes enorma studsmatta, grillade korv och svalka oss i en vattenspridare. När vi tröttnat på allt detta så tog vi med henne till Sigtuna då pappa och sussie skulle hjälpa en kompis till dom att flytta. Där promenerade vi runt ett bra tag och en glass hann även slinka ner. Men fy fan vad glass är dyrt!! 90 spänn gick det på för oss tre. Det är fan otroligt. Tur att man inte har en massa barn som kräver en på glass flera gånger per vecka i sommaren.

Ja, som sagt... dagen har varit fantastisk och den har även bjudit på en massa mysig sol. Dock så har jag bränt mig lite grann, för jag är alltid så jävla naiv och tror inte att jag blir brun om jag smörjer in mig. Det klassiska felet med mig.
Synd som fan att jag glömde kameran hemma, för det hade kunnat bli en del roliga kort idag. Men men, så kan det gå!

Hoppas ni hade en lika bra dag som mig!

Myskväll

Ikväll ska Rikard och jag ha en myskväll, bara vi två. Det behövs om man säger så. Först och främst ska vi laga hans favoriträtt, vilket är wienerschnitzel med potatis och brunsås. Sedan ska vi göra päronhalvor med after eight på till efterrätt. Efter det ska vi bara totalmysa heeeela kvällen.