Halloween....

Imorgon är det halloween. På förmiddagen så ska Rikard och jag till min morbror och hans sambo som bor ute på Ekerö. Vi ska hjälpa dom att måla deras hus. Det blir inte bara vi, utan ännu fler folk. De har slagit två flugor i en smäll, målning av huset plus halloweenfirande. Tyvärr så kan inte Rikard och jag stanna på kvällen, för hans bror fyller år. Men det blir nog trevligt så länge det varar. Eftersom mina småkusiner bor där och min andra kusin + lillebror kommer att befinna sig där imorgon så håller jag på att bakar en halloweentårta. Vi får se hur lyckad den blir... haha, just nu är det två rosa sockerkakor som står och svalnar på ett galler. Efter det så ska jag fixa och trixa lite.... haha kommer se förjävligt ut.

Städat lite

Sådärja, nu har jag dammsugit och skurat golvet. Nästa gång vi handlar ska jag dock köpa ett rengöringsmedel som luktar gott. Det jag hade i nu luktar väl inte äckligt direkt men det luktar... ja, rengöringsmedel typ (logiskt va? haha). Nej, men jag vet att när jag bodde hemma hade vi något som luktade blommor. Känns lite roligare om det doftar blommor i hela lägenheten när man skurar istället. Nåja. Det tog lite tid att skura, för Keso och Chili trodde att moppen var någon leksak, så de tyckte det var superroligt att springa efter och attackera den. Knäppskallar.

Katterna är fortfarande på bushumör och det är så roligt för dom springer och jagar varandra, och rätt som det är så halkar en för att det är blött på golvet. Ser rätt kul ut. Själv är man fast här i en liten fyrkant tills golvet torkar.

Baby hit by train and survives

Mamma berättade om den här videon igår. Det är helt sjukt.
Vagnen rullar ner på spåret och tåget kommer precis och kör över vagnen med en 6-månaders baby i.
Mamman har ingen chans.

Det underbara är att bebisen överlevde med bara en liten bula.
Fatta vilken känsla att först se sitt barn bli påkört av ett tåg,
och sedan inse att han faktiskt överlevde? Helt otroligt.