Rikard skojar till det

Jag: Fan vad stor Chili är!
Rikard: Jaa.... haha han får numera heta Chilo.

Den som inte fattar är konstig. Den som fattar och tyckte det var kul är också konstig.

tråkinlägg

Faaaan vad ont i magen jag har. I hate it.

Idag är det valborg och jag jobbar. Fast bara till 18.00. Tror jag? Har inte sådär jättekoll på det. Sedan ska jag hem och äta en god middag som Rikard kommer ha lagat. Fisk. Vi fick nämligen tre stycken från Rikards chef fiskeodling eller något. Inte så pjåkigt! Gott ska det bli.

Igår såg vi Avatar för första gången. Jag förstår hysterin kring den filmen faktiskt. Jag vill också leva sådär, i den där världen. Varför ska våran värld vara så förbaskat grå och trist för? Blä!

Just det,i förrgår lagade Rikard korvstroganoff när jag jobbade. Fick då ett sms om att maten blev helt misslyckad, och han fattade inte varför. Han hade följt receptet exakt som det var och tillomed läst igenom allt igen. Han fick då köpa en pizza till sig och jag köpte med mig någon frysrätt efter jobbet.
Igår iallafall så rensade jag ur kylen. Hittade då en creme fraiche och undrade varför vi hade en oöppnad i kylen. Då kollar Rikard på mig och säger:

"Hmmm.... hehe jag tänkte på det.... kanske den skulle varit i korvstroganoffen?"

Haha liksom... vadå KANSKE? Den SKULLE varit det. Han som påstod att han inte missat någonting aaaalls, och läst igenom allt för att se att det stämde. Jäkla dumbom den där!

När min älskade är glad, så är även jag det!

Så var Inter i Champions Leaugefinal. Inget märkvärdigt för mig direkt, men när Rikard är på så himla bra humör som han är på, så kan det inte undgå att påverka även mig. Tydligen apstort detta. Hoppas dom vinner finalen nu också!

Det roliga är att dom vann med en man för lite pga en filmning från Barcelonas sida, plus en usel domare.


HAHAHAH dör lite varje gång.