fakking huvudvärk

Idag är inte någon bra dag. Jag har huvudvärk och är så sur och grinig som man bara kan bli. Jag vill skrika och slå i väggen, men jag vet inte varför. Det som stör mig mest är att jag jobbar 4 av 7 dagar den här veckan samtidigt som jag pluggar heltid. Jag får inte tiden att räcka till känner jag! Särskilt inte när jag har en sådan huvudvärk, hur jävla lätt är det att fokusera sig på plugget då? INTE så jävla lätt ska jag tala om för er. Fan vad irriterad jag blir. Min lediga dag liksom då jag bara måste göra klart ett arbete.

Nu ska jag gå till sängen och vara lite ledsen. För då kanske arbetet blir klart. Eller inte..

Min fantastiska Rikard!

Alltså, jag kan inte sluta le. Jag är så himla lycklig, så förbannat jäkla lycklig. Jag förstår inte att det finns sådana underbara män som Rikard, men jag är sååå glad att det är jag som har fått honom. Han är så bra på alla sätt och vis. Han är så oegoistisk som man kan bli, han har inga problem med att laga mat (och är duktig på det!), han städar, tvättar, byter kattlådor osv utan minsta lilla gnäll. Det är fasiken inte många killar som bara tar fram dammsugaren och börjar dammsuga. Han tar hand om mig hela tiden och får mig känna mig som en prinsessa.
Han gillar samma saker som jag gör, och vi har samma värderingar och framtidsplaner. Allt liksom bara stämmer så bra mellan oss.

Vet ni vad min älskling gör just nu? Han är ute och plockar blåbär. Idag igen. Han gick upp 06.30 för att åka iväg och göra det haha. Han är så duktig att jag bara vill äta upp honom. Han är så himla BÄST! Så bra! Och det bästa är att han är minminmin!! <3 


Bilder tagna år 2007 (tror jag) av Ellinor Andskär!Idag ska det plockas massa gott!

Igår var vi och handlade lite nödvändigheter. Var bland annat på H&M, ÖB, Ikea och så. Köpte ett par stövlar för fasen 300 kronor på någon random skoaffär. Det var dom enda som satt bra på mig (SJUKT sköna faktiskt), och vi ska ut och plocka svamp och blåbär idag, och eftersom jag är så rädd för insekter så känns det lite skönare med ett par stövlar på sig.

Är det bara jag eller känner man verkligen att hösten är påväg nu? Tycker vädret växlar rätt kraftigt från varmt till kallt. Men jag klagar inte, inte alls faktiskt. Jag längtar till hösten. Men mest av allt längtar jag till i vår förstås.