Frågetecken

Just det, jag var ju på MVC igår. Fick träffa en annan barnmorska än hon jag brukar gå till, och hon tyckte jag skulle sluta med mina järntabletter med tanke på min smärta i bröstkorgen. Hon trodde att det kanske kunde bero på att dom är för starka för mig. Hon sa att bebis nu ändå inte behöver järn på samma sätt längre, att det var när hon växte som mest. Men ju mer jag tänker på det, desto mer fundersam blir jag. Okej att bebis inte behöver det, men jag då? Vad jag läst så är det viktigt att ha ett bra blodvärde inför förlossningen för att man kan förlora en massa blod? Och det är väl inte bra ifall jag får brist på järn och blir tröttare än vad jag redan är? Mitt värde förra veckan låg på 119, och det är ju helt normalt. Det hade jag på inskrivningen innan jag började med järntabletter också, men slutar jag med dom så lär det ju sjunka en del.

Eller vad vet jag. Blev lite fundersam bara. Ska nog prata med min vanliga barnmorska om det, ska ändå dit på tisdag.

Nyårsafton!

Hej hopp!

Fick med oss lite tyg hem från Ikea igår, men så mycket mer hann vi inte med för Rikard var riktigt grinig då han bara ville hem och se ifall hans nya tv-spel kommit. Det var med andra ord inte alls roligt att gå med honom, men när spelet sedan låg på hallmattan när vi kom hem så blev han glad igen. Vilken tönt va? Hehe. Jag som hade planerat att kika på en ny mobil också, för min har tyvärr pajat. Eller min mittenknapp på mobilen har varit lös i flera månader, men har varit för snål för att köpa en ny. Men när knappen häromdagen ramlade under sätet i bilen och vi verkligen inte kan hitta den igen så MÅSTE jag ju ha en ny nu. Så himla trist, för jag bryr mig verkligen inte om mobiler. Hade såklart varit skoj med en grym mobil, men aldrig i hela mitt liv att jag skulle lägga massa pengar på det. Det enda jag gör är typ att smsa så det räcker med en billig variant haha! Någon som har något tips om en mobil som inte är alltför dyr? 

Idag är det nyårsafton och vi välkomnar vecka 32. Planerna idag är att åka över till Rikards föräldrar och äta middag där, sedan kommer vi hem till kvällen för att katterna är så rädda för fyrverkerierna. Vi köpte en del frukt igår också som vi tänkte doppa i choklad i våran fonduegryta, men vi glömde såklart att köpa chokladen. Får väl ta en sväng förbi affären igen senare. Annars är jag väldigt glad över att det blir en lugn nyårsafton, jag börjar känna mig lite som en zombie igen. Trötter konstant!

Hoppas ni får en bra nyårsafton och att år 2011 blir grymt för er alla!

hej hopp

Nä, nu ska jag göra mig iordning och sedan bär det av till MVC. Därefter åker vi till Ikea för att köpa lite tyg som vi ska fästa runt skötbordet. Rikard håller nämligen på att montera ihop spjälsängen som blev färdigmålad igår så nu har vi plats i rummet igen. Ska tvätta massa bebiskläder idag också. Mysigt!

Hörs sen!