Najjjsssssig helg

GAHH, sorry... sjukt dålig uppdatering! Har verkligen haft det fullt upp heeela helgen. Eller okej, där ljög jag... igår var jag bakis och låg i soffan hela dagen. Men annars så...

Jag lovar att uppdatera er om allt som har hänt imorgon... nu ska nämligen de nya kökshandtagen upp! Köpt en del grejer till hemmet idag! 

jajjämän

På min födelsedag så hade jag bjudit över min pappa, hans sambo och mina två småsystrar på middag. Det fick bli det Josephine bjöd oss på när hon fyllde 20 år. Alltså fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med rotfrukter och en fräsch sallad till. Det var lite klurigt med ugn och sådär då jag inte hade något recept att utgå ifrån, men jag klarade det galant ändå tycker jag. Smakade superbra och kycklingen vart såå mör och god! Sedan vart det lite fika och sådära också.
Igår kom min mor och lillebror över också, så det vart fika även då. Ändå finns det tårta kvar... inget mig emot, höhö!

Idag var det tänkt att jag skulle bjuda mina tjejor på middag, men så fick jag värsta ångesten och allt så då orkade jag inte med det. Men igår så bestämde jag mig för att vi kan äta något ändå, något enkelt bara, för att umgås lite innan resten av gänget kommer hit. Så jag tänkte bjuda på lite lasagne så att vi iallafall får i oss något i våra små magar. Sedan kommer som sagt lite annat folk hit och vi tänkte äta och dricka lite gott samt spela spel. Typ pictionary. Funderar starkt på att investera i något roligt partyspel förresten. Jag är ju sådan som inte är så förtjust att gå ut när man krökar, så ett spel vore väl något! HmMmm....tål att tänkas på!

Nu är jag hungrig. Ska äta lite rester från gårdagens middag...hej o hå!