Mask i toaletten!

Mamma, Monica, Markus, Dennis och Jessica kom över en sväng igår. Vi fikade och sådär. Sedan åkte vi (minus mamma & Dennis) till pappa där det blev ännu mer fika och födelsedagsfirande för lilla Jessica som fyller 18 år idag!!!! Förstår ni? Haha lillskiten är myndig.

Jag var tvungen att visa hela familjen "ha det så kult på restaurangen"-klippet, för INGEN hade sett den. Skandal ju. Jag garvade mig igenom den flera gånger, och dom andra tyckte nog också den var rätt rolig. Jag kissar nästan på mig när jag ser den haha.

Påtal om kissa... igår när vi kom hem så gick jag och just gjorde det. Då såg jag plötsligt något i toaletten och undrade vad fan dom (typ Dennis) hade kastat ner i toan. Studerade det lite och så såg jag att det var en MASK. Som RÖRDE på sig!!!!!!!! Den ålade omkring där i toaletten och jag höll på dööööö. Skrek efter Rikard som fick kika ner i toaletten efter jag varit där HAHA och kolla på den äckliga marren. Då sa han något om den var från mig. Hade inte ens tänkt den tanken, så i någon minut så hade jag ren panik och ville slita sönder min kropp, för jag trodde masken kom från mig. Men jag lugnade ner mig, för vid närmare eftertanke så kunde den omöjligt kommit från urinröret, och någon annanstans så hade jag ju känt det haha. Dessutom kissade jag bara, haha. To much information kanske, men jag var bara tvungen att berätta det. Det var så sjukt äckligt. Spolade ner äcklet, och har försökt hitta något svar, men utan framgång. Vi ringde sjukvårdsupplysningen för säkerhetsskull, men hon trodde inte alls den skulle kommit från någon människa. Springmask och spolmask tex ska vara vita, men den här masken var brun-svart typ. Och smal.¨Och ca 5 cm lång.

UÄÄÄhhhhhh... kunde knappt gå på toa imorse... tänk om den återvänder? Värsta maskinvasionen. Fyfan! 

Någon som varit med om en mask i toaletten?  

jahajaaaa

Oj, vilken dålig uppdatering! Jobbat i fem dagar, så kan varit det. På midsommar så kom jag hem efter jobbet, och då hade Rikard lagat en midsommarmiddag och dukat upp jättetjusigt. En fet fruktsallad hade han gjort också. Gullungen min! Var tänkt att vi skulle titta förbi min pappa på kvällen, men vi kände att vi inte hade någon lust, så vi stannade hemma. Vart en jättemysig kväll och det tackar jag Rikard för! Skulle fotografera dukningen och allt också, men precis när jag skulle knäppa kortet så stod det att batteriet var urladdat. Såklart.

Igår slutade jag 14.30, då åkte vi till Stadium där Rikard köpte en träningstisha. Sedan till Jysk, köpte ett par gardiner, lakan, badlakan och sådär. Vi fortsatte därefter till MIO, och saaaaatan vad dom har grejer jag vill ha. Vi är på jakt efter silvriga kuddar, och jag hittade det där. För typ 350 kr/st. Haha, liiiite för dyrt för oss. Köpte iallafall ett par lila gardiner til sovrummet för 500 spänn (!!!). Dom är skitnygga, och dom var faktiskt halva priset på. Nu kanske inte 500 kronor är så mycket för ett par gardiner, men för OSS är det det, haha. Men det var ett bra köp, för vi hade lila gardiner innan också, men genomskinliga och det blir så ljust i rummet nu när det är sommar, även fast vi har persienner. Men dessa gardiner är myyycket tjockare och bättre, och nu är det mörkt och mysigt igen. Sov som en gudinna inatt! Förutom när jag drömde att Keso blev tagen av en fiskmås. Då blev jag ledsen. Haha.

En sväng på Ikea vart det såklart också. Dock utan några större fynd. Tänkte köpa nya blommor (igen!!), för katterna tyckte mer om dessa blommor vi har nu och dom är helt förstöda. Dumkatter!

Ikväll ska vi till pappsen och fira Jessica som fyller 18 år imorgon. WOHOOOoooO! Stor flicka!

Aja, nu vart det långt. Ska äta min vattenmelon till frulle nu. Pözzzzz

Dessa gardiner blev det. (Bild tagen från Mio.se)

Taft

ÄlZzKaH SolÄäN

Vilken underbar dag igår!
Åkte iväg med Monica och hennes vän Markus till Sigtuna. Käkade lite och myste i solen. Sedan åkte vi till pappa i Bålsta, väntade in lillsyrran Alicia för att sedan gå och spela minigolf. Fyfan vad sämst jag var, haha. Men kul hade vi! Efter det gick vi tillbaka till pappa och jag hjälpte till lite med trädgården, lekte med Divisen och stekte lite på studsmattan. Runt sju kom Rikard och hämtade mig efter att han spelat lite volleyboll, och sedan åkte vi förbi pizzerian. Brukar sällan äta ute, men nu har vi ätit pizzeria två gånger den senaste veckan. Fick bli så, för klockan vart så mycket och vi var mer än vrålhungriga.

Även idag är det kanonfint väder, men jag jobbar kl 15 idag och även fyra dagar framöver. Sedan har jag fått något extrajobb på Rikards jobb. Tar bara någon dag,men det är lite extra pengar, och pengar gillar vi. Alot!

Fina, fina Diva!