Trist är det

För första gången någonsin så deltar inte Sverige i Melodifestivalen i år. Oerhört tråkigt, fast jag har hela tiden ogillat låten som vann. Men jag tycker riktigt synd om Anna, enbart arton år och så blir det ett sådant fiasko. Måste kännas hemskt. Inte hennes fel liksom.

Tråkigt.

Att rysa... uäähh..

Läste Paows blogg om hennes fobi för papper. Läste sedan en del av hennes kommentarer, där hur många som helst hade samma fobi och ryste så fort det tänkte på tex blött papper. Tyckte det var helt sjukt, men blev intresserad av det just för att jag äcklas så fruktansvärt mycket av FRIGOLIT. Usch, håller på kräkas när jag skriver detta, men jag klarar verkligen inte av ljudet. Det gör inte min mamma heller.
Googlade iallafall på saker man ryser av, och så hittade jag några trådar om just detta. Där kom det fram en massa sjuka saker folk ryser av.

Det som JAG bland annat ryser av som jag kommer på nu (förutom frigolit) är:
1. Att gå i snö när det är många minusgrader
2. Ta i saker när jag har torra händer (kan inte ens hålla Rikard i handen då)
3. Naglar mot griffeltavla
4. Den där förbaskade tandläkarskrapan
5. När någon skrapar bilrutor fria från is med isskrapa
6. Att ta ut något från frysen (åhh fyyyy vad jag hatar det)
7. Ljudet när någon använder en tuschpenna.

Nää usch kan inte skriva mer. Mår bläigt nu alltså. Rikard ryser tex av gaffel mot speciella tallrikar. Jag fattar aldrig när han ber mig att sluta när jag äter. För jag vet inte riktigt VAD det är som gör att han ryser. Skumt är det iallafall.
Tycker detta är orerhört intressant, att det finns så många olika saker folk ryser av. Det jag hittade var bland annat tyg. Tanken på småungar med typ vantar i munnen. Bomull. Gå barfota. Trä. Bita i själva glasspinnen. Folk som knäpper med fingrarna, att gnida blöta russinfingrar mot varandra..... ja, alltså fanns en massa sjuka grejer. Fast egentligen är det väl inte speciellt sjukt, utan det tycker bara jag för att jag själv inte ryser av det.

Fast jag kan inte tänka mig att det finns någon som INTE ryser av de grejer jag skrivit upp. Eller?

O.C!

Sista dagen idag, sedan är jag ledig i fem dagar. Hur skönt som helst. Ser dock inte ut att bli speciellt bra väder, men man kan ju alltid hoppas. Skickade efter första säsongen av O.C igår, så blir det regn och rusk så kommer vi iallafall ha något att göra. Åh vad spännande det ska bli, ÄLSKAR O.C. Så länge sedan jag såg det.

Haha lilla Seth!