och så var det en rubrik igen, ja...

Idag har det hittills varit tvätt av bebiskläder och sedan har vi börjat vika in saker och ting i en garderob vi har köpt. Lite tidigt kanske, men det har blivit så stökigt med alla grejer. Allt har nämligen bara slängts in i rummet och dörren har varit stängd så inte katterna kunnat ta sönder någonting, så nu fick det bli så. Blev genast mycket fräschare, men man längtar ju såklart mer när man har allting framför sig. Tänk att det är hela fyra månader kvar, det är sååå lång tid. Men samtidigt... vet ni att det det var en månad sedan som vi var på ultraljud? Hur sjukt är inte det? Tiden går ju verkligen fort, och det märker man när man jämför sådär.

Nu ska det pluggas, och senare ska det storhandlas mat inför veckan. Ikväll blir det ett besök hos Rikards bror Mathias som fyller år också.

Hoppas ni har haft en trevlig halloweenhelg!

Har inga andra bilder, så jag slänger upp några från förra halloween när vi hjälpte min morbror och hans familj med att måla deras hus. Efter det blev det mys framför elden och barnen (och även en del vuxna haha) klädde ut sig. Det var en rolig dag!

fredagkväll!

Nu har vi precis beställt hem mat. Rikard mår fortfarande dåligt så han orkar inte åka till Willys, och någon annanstans vill vi helst inte handla mat. Så nu fick det bli en pizza för Rikard och en kebabtallrik för mig. Jaaaa, jag vet, jätteonyttigt och jag vill egentligen inte alls ha det. Jag ville ha en pastarätt, men det hade dom tydligen slutat med såklart. Alltid ska jag ha sådan otur.

Sedan har jag fått mina allra första bristningar. Under brösten. Känns lite småläskigt, för jag har aldrig haft en endaste bristning i hela mitt liv. Men jag ska försöka att inte glömma att det faktiskt är något underbart som orsakar detta. Fast ändå...tänk att min kropp aldrig kommer bli densamma igen. Hängtuttar med bristningar och en randig påse på magen. Haha kan det bli bättre eller?

en ny kamera kanske?

Oj oj oj vad jag är trött! Har pluggat en massa, så nu förtjänar jag en liten pause tycker jag.

Igår efter skolan så gick jag på långpromenad med Ellie. Sedan spenderade jag kvällen hos henne och även Jossi joinade oss en stund. Sedan började jag må jätteilla så när jag kom hem försökte jag äta lite kräm med mjölk, men det gick inte så bra. Gick och la mig utan att ens ha borstat tänderna. Vaknade upp utan illamående, men nu är den tillbaka igen. Den brukar inte komma riktigt såhäääär tidigt, men men vad gör man? Hoppas det inte är någon sjukdom som lurar bara, för Rikard kom hem vid halv elva idag pga huvudvärk och illamående. Han har sovit sedan dess förutom en liten stund när han petade lite i lunchen jag tillagade. Stackars min älskling! Hoppas han känner sig bra snart.

Annars så går jag in i ännu en ny vecka idag. Vecka 23. Roligare än så blir det nog inte idag. Ska göra middag sen och sedan ska jag fortsätta plugga, vilket jag tänkte göra hela dagen imorgon också. Det är så tråkigt att plugga, blä blä blä!

En annan sak är att Rikard och jag funderar på att köpa en systemkamera. Eller ja, vi är väl rätt säkra på att vi ska det. Jag tycker det är lite läskigt bara, lägger aldrig ut så mycket pengar på saker och ting. Tänk ifall vi behöver dom pengarna i framtiden? Fast samtidigt så vill vi ha en bra kamera tills lillan kommer, blir så mycket roligare med fina kort. Sedan älskar jag ju att fotografera också, så egentligen är det väl en rätt bra investering. Jag tror att ett stort intresse kanske kan växa fram med en kamera. Har ju gått medieprogrammet och min favoritkurs var ju såklart foto. Men ändåååå... det är ju så mycket pengar! Eller... egentligen är det väl inte det, men jag blir så snål när det kommer till elektroniska saker. Blir iof alltid snål när det gäller något jag verkligen vill ha. Det är lite tråkigt, fast ibland kan det faktiskt vara bra. Att inte vara så impulsiv liksom. Men men tur att Rikard är så bra på övertala mig!

Det är iallafall en Nikon D3000 vi funderar över. Jag vill ha en Nikon för att det var det vi hade i skolan och jag är då alltså mest van vid dem. Men Rikard vill också ha en Nikon så då blir ju allt jättebra haha!