Så mycket kärlek

Åh vad jag är lycklig! Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på det. Jag har världens finaste dotter och världens finaste fästman. Hur skulle jag inte kunna vara lycklig liksom? Ni är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag älskar er så jag nästan spricker! Mina fina, underbara guldklimpar.Hallå hallå

Ajajaj vilken magont Bellan hade igår. Tror det beror på ersättningen för hon har inte haft ont på flera veckor. Framåt kvällen så blev hon lite lugnare iallafall men under natten har hon vaknat till, gnällt, pruttat lite men sedan faktiskt somnat om. Hon har blivit mycket bättre på att få ut sina gaser, men jag förstår ju att det gör ont för henne. Förstår inte ens att det kan få plats så mycket gaser i hennes lilla mage. Nåja, hon blev sur under gårdagen vid amningen också men jag hade mer tålamod så det gick nog lite bättre ändå. Under natten är det inga problem att amma, men det är väl för att hon är så trött och inte hinner tänka så mycket haha.

Igår stängde dom av vattnet hela dagen här, så jag var hos mamma. Fick ungersk mat till lunch. Mums vad gott det var! Sedan fick Rikard hämta oss med bil för jag ville inte gå hem när Bella var så ledsen. Iallafall, vattnet är avstängt idag med. Det är jättestörande för vi kan inte vara här då. Kan inte ens gå på toaletten liksom. Så nu ska vi iväg till Rikards bror och spendera dagen där. Man måste ju ha tillgång till vatten! Bloggen får vänta helt enkelt för jag orkar inte släpa med mig datorn.

Ha en bra dag!

Ledsen

Åh gud vilken dag! Isabella har varit sååå arg, och jag har varit sååå frustrerad.

De senaste kvällarna så har vi nämligen börjat med att ge henne ersättning på flaska för att mjölken inte räckt till. Hon har sovit jättebra efter det så självklart fortsatte vi med det nu. Men igår så började hon bli arg vid bröstet när jag ammade henne. Höll på sparka och rivas och ha sig och släppte taget hela tiden. Tänkte inte så mycket på det, men idag har det varit mycket värre. Hon har skrikit som tusan när jag försökt amma henne och det har hon inte gjort förut. Tillslut så testade jag med att ge ersättning på flaska igen och då åt hon ju såklart.

Fan också, nu har jag förstört det här. Hon ratar brösten för nappflaskan. Vad gör man nu? Vad krångligt allt ska vara hela tiden när det kommer till amning. Dom där frusterande känslorna jag hade i början har kommit tillbaka och det orkar jag inte med igen. Hade ingen aning om att flaskmatning kunde störa amningen.