Tjusig tavla!

Jag är en totalt glömsk människa, men jag tänkte bara visa er vad min fina bloggvän Josephine gjorde till oss för drygt en månad sedan. Jag är verkligen supernöjd och tycker den är jättefin. Längtar tills vi flyttat och fått lite ordning i Isabellas rum. Då ska den upp och göra sig fin på väggen.

Vill man själv ha en sån tavla så är det bara att ta kontakt med Josephine, tror att hon fortfarande tar beställningar.


Kökslådor

Varför sova när man kan vara vaken och dra ut kökslådor? Japp, dom upptäckte Isabella idag. "Ajaj" sa mamma då, men näää, vem bryr sig om mig liksom? Tyckte Isabella var ovanligt pigg efter att det gått två timmar av vakenhet, men när hon börade gnugga sig i ögonen så la jag ner henne i sängen ändå. Men icke då, där låg hon bara och lekte tittut med spjälskyddet. Nåja, nu sitter hon i sin gåstol och är supernöjd. Sova kan man ju göra när man är gammal och skruttig, eller hur?

Skön natt

Ända sedan vi började med dom nya nattningsrutinerna så äter inte Isabella på nätterna längre. Vaknar hon så är det pga nappen som hon vill ha igen, och då är det bara att ge henne den så somnar hon om. Jätteskönt! Idag hade vi bästa natten på länge. Tror hon vaknade tre gånger och ville ha napp, men det är verkligen inte jobbigt i jämförelse med alla uppvak då man var tvungen att resa sig, lyfta henne och vagga henne i famnen.

Idag verkar iallafall Bellsi ha en bra dag. Hon ligger nakenfis på sin filt och leker med sitt tåg som låter. Ibland (eller ja, rätt ofta) så tjuter hon till av förtjusning. Nu verkar hon dock ha tröttnat på sitt tåg, för nu ligger hon snart under bordet. Fått tag på en blöja har hon tydligen gjort också. Oj vilken rolig leksak tycker hon och slår den i golvet som en liten galning.

Igår förresten så fick Isabella tag om sitt babygym och drog sig halvvägs upp. Sedan släppte hon taget.

Här har vi en nyfödd liten filur som sover så gott i pappas armar.