Tredje tanden

Nu är vi inne på tredje natten med en dåligt sovande Isabella. Vi har inte haft problem med hennes sömn på länge (förutom nappinstoppning, men det blev plötsligt inte så jobbigt längre hehe) så man kan ju säga att det tar på krafterna. Hon vaknar nämligen upp nu, gallskriker och vill inte somna om. Vi har misstänkt tänder då hon är vit vid tandköttet på x antal ställen, och imorse kände jag en vass tand som är påväg att komma upp. Hennes tredje tand. Bredvid sin vänstra på underkäken. Hon har inte fått några på överkäken ännu.

Jag hoppas detta går över snart, men jag tror att det kan vara så att det är fler tänder påväg. Stackars Bella! Hon hade inte direkt några stora problem med dom två första, men nu märker man verkligen hur jobbigt det är för henne. Hon är inte på humör ens på dagarna.

Isabellas första julafton!

Åh vilken fantastisk jul vi har haft. Julafton spenderade vi med Rikards familj + min lillasyster Jessica, och sedan var vi hos min pappa på juldagen - som varje år.

Julaftonsmorgonen började med sovmorgon till klockan nio. Då fick Bella en morgonpresent som hon blev överlycklig över. Sedan åt vi lite frukost och gjorde oss klara innan vi åkte ut till Rikards föräldrar. Där åt vi risgrynsgröt och kollade sedan lite på Kalle anka innan det var dags för att äta den goda julmaten. Efter det var det julklappsöppning samt lite spel innan vi åkte hemåt.

Juldagen spenderade vi som sagt hos min pappa och bonusmamma. Vi åt och drack gott och öppnade julklappar. Precis som dagen innan alltså, som man gör vid juletider hehe. På julafton hade vi dock ingen tomte, och tanken var väl att inte ha det på juldagen heller. Men så fick pappa se hur mycket Bella älskar tomtar (hon avgudar alla tomtefigurer) så han fixade ihop något tomteskägg med bomull (som lossnade) och såg bara allmänt störd ut haha. Men Bella tyckte det var intressant, fast sedan blev hon nog lite rädd ändå.

Vi har fått så många fina julklappar, både till oss själva och till Isabella. Vi tackar så mycket för dom! Bella älskar sina nya leksaker. Det var nog dags för en liten uppdatering tror jag minsann, många av hennes gamla leksaker hade hon nog vuxit ifrån.

Jul jul jul

Hej allesammans! Jag har haft så fullt upp, så har inte hunnit kika in här. Jag hinner inte nu heller egentligen, då våran jul fortsätter hos min pappa idag. Tänkte bara säga att jag hoppas ni har haft en underbar julafton! Vi hade det jättetrevligt med en massa god mat och trevligt sällskap. Isabella och även vi fick en massa fina julklappar så dom tackar vi så mycket för.

Bilder och sådant hinner jag inte ladda upp idag, men det tror jag ni förstår. Jag tror inte jag är den enda som har fullt upp, statistiken på bloggen säger en hel del nämligen hehe.