behöver en ny matta

Måndag, och ny vecka. 3 dagar kvar till BF, och dagarna går fortfarande helt sjukt fort. Jag ska verkligen inte klaga, för även fast jag vill ha ut henne sååå gärna så känner jag inte att det är så himla bråttom heller. Men vem vet, det kanske blir ändring på det när man passerar BF-datumet, men just nu så känns allt rätt lugnt ändå.

Kollade runt efter en ny vardagsrumsmatta på internet igår, men vet verkligen inte vad vi ska ha för någon. Någon som har något bra tips på en matta som kanske tillomed går att tvätta i tvättmaskin? Fast sådana mattor är nog rätt svåra att hitta. Usch, jag vet inte ens vad vi ska köra på för färg. Spelar ingen roll vilken färg egentligen för det kommer ändå synas ifall katterna spyr på den och det kommer dom att göra. Jag försöker komma på en lösning på det här kattproblemet, men jag lyckas inte, och en matta måste vi ju tusan ha. Vi kan ju knappast vara dom enda med det här problemet, så ni kattägare... hur gööööör ni?

besök i uppsala

Igår vart det ett snabbt besök hos min mamma. Vi åt lite sockerkaka innan Rikard och jag satte oss i bilen för att åka till Monica och Markus i Uppsala. Möttes upp på Ica och handlade lite käk inför kvällen. Sedan kom vi dit och ja... vad gjode vi egentligen? Tjaffsade om vilken film vi skulle se på senare under kvällen (som ändå inte blev av?) haha. Nä, men vi åt en massa gott, Markus fotograferade Rikard, mig och stora magen och sedan satt vi ett bra tag och lyssnade på när Markus spelade piano. Så himla fint att jag var nära till gråten faktiskt. Jag älskar piano, musiken går verkligen in i min själ. Låter säkert helt sajko, men tonerna är så jävla äkta på något sätt. Vi spelade Alias också. Grabbarna ville inte vara med oss tjejer, så Monica och jag spelade i samma lag. Vi vann såklart. Man kan inte göra annat när man är så grymma som vi är! Jag älskar att vinna, fan vad bra det känns haha!här vill jag skriva alla svordomar som finns

Jävla skitmorgon. Vaknar av en jävla fittmobil, går upp även fast jag sovit som världens fettoflodhäst och upptäcker två jävla äckelspyor på vardagsrumsmattan. Inte en liten fläck, utan här ska man liksom kaskadkräkas och försöka spy ner så mycket av mattan som möjligt. Helt jävla förstörd är den. IGEN! Varför ska dom vara så sjukt efterblivna att dom måste spy på just mattan? Men det är nice, vi har ju så himla mycket pengar så det är bara är att köpa nya mattor varje månad. Kan ju passa på att köpa flera stycken när man ändå håller på, så man har på lager här hemma liksom. Säger iallafall till Rikard att jag inte vill att han pratar med mig, för att jag verkligen INTE är på humör. Magen kurrar, stoppar ner mina mackor i rosten, men så får brandvarnaren för sig att börja tjuta som ett jävla miffo. Varför? För att mina fula idiotiska mackor kände för att bli brända den här gången såklart.

Ingen bebis vill titta ut heller, och nu är jag tamejfan less på allt. Och jo, jag får fan svära hur jävla mycket jag vill idag.