Skansen!

Men åh vilken mysig dag vi har haft. Vi har varit på Skansen med K och hennes lilla familj. Tanken var att även Nellie, Markus och Tallica skulle med, men så fick dom förhinder tråkigt nog. Men i vilket fall så blev dagen jättemysig. Käkade lunch när alla barnen hade allsång (+ K och jag muahaha), och så strosade vi runt där inne i några timmar med lite glasstopp, spelstopp, matning, byte av blöja. Ja, ni vet haha! Isabella var superduktig hela dagen, var nöjd i vagnen mycket längre än vad hon brukar. Så det var skönt. Jobbig när solen var framme bara och hon ville vara i ens famn. Jag blir så kinkig när det gäller solen och henne, tycker det ska bli så skönt nästa sommar då det bara är att smörja in hennes lilla kropp. Såklart ska man ju inte ha dom i solen hela tiden då heller, men då behöver man inte vara så nervös som nu. Är verkligen livrädd för att hon ska bränna sig.

Busunge

Var ju som bekant volleybollturnering idag. Isabella och jag var inte där så länge, för de hade så jäkla hög musik och jag ville inte skada hennes små öron. Trist, men vi spenderade dagen hos min pappa i Bålsta istället. Jättemysigt var det, och det tyckte nog dom också med tanke på all uppmärksamhet Bellsi fick haha.

Nu är vi iallafall hemma, och har varit i några timmar också. En blåbärspaj är precis uttagen från ugnen, och Rikard nattar Isabella. Vi har börjat med en liten ny grej här hemma, efter sitt kvällsmål lägger vi henne nämligen i hennes säng fastän hon inte sover. Hon kan ju bara somna när hon blir vaggad, men tanken är väl att hon ska lära sig att komma till ro på egen hand någon gång. Så vi lägger henne alltså där och så får hon leka av sig lite tills hon blir gnällig och visar att hon faktiskt vill sova. Då plockar vi upp henne, och då brukar själva nattningen gå relativt fort också. Men iallafall, när hon ligger där i sängen så vrider och vänder hon på sig hela tiden. Snackar med sina gosedjur osv ska hon ju såklart göra också. Idag fick hon tag i spjälskyddet också, och jisses vilken rolig leksak tyckte hon. Mina goa älskling!