Mums

Isabella har varit rätt gnällig idag, varför vet jag inte riktigt. Kan kanske bero på gårdagen då hon sov vääääldigt lite. I vilket fall som helst så satt jag och åt en omogen nektarin (jag gillar dom så också haha), så den var rätt hård. Så efter en liten stund kom jag på att Isabella kunde få slicka lite på den som hon gjorde på en gurkstav för ett par veckor sedan. Den hade varit i kylskåpet så jag tänkte att det kanske skulle vara skoj med lite kallt. Jodå, OJ vad populärt det var. Hon ville inte alls släppa ifrån sig nektarinen som ni kan se här under på videon. Verkligen jättesur blev hon. Men tillslut fick det vara nog så jag gick och gjorde iordning en flaska ersättning till henne haha.

Jisseeeees

Varning för långt inlägg!

Herregud, vilken dag igår! Samtidigt som den var fullkomligt hemsk, så hade Bellan och jag ändå en trevlig dag. Konstigt nog. Det började redan på natten till igår. Isabella vaknade vid 02.30, och tror ni hon ville somna om? Knappast. Hon låg och pratade för fullt och var superglad. Tillslut somnade hon iallafall efter ca 1½ timme haha. När vi sedan vaknade så tog jag av henne hennes blöja och satte på en såndär urinpåse som vi skulle lämna på labbet framåt eftermiddagen. Sedan gav jag henne mat och tänkte ju inte alls på att den där påsen bara fångar upp kisset, och inte bajset. Så vad tror ni händer? Självklart blir det världens bajsfest i våran SÄNG. Jag trodde jag skulle dö. Så det vara bara att kasta in allt i tvätten och ställa sig och skrubba madrassen som såklart just då inte hade något skydd.

Nåja, tillslut var vi redo att möta upp våra två K:n för att åka till Sollentuna där K skulle fixa ett legg. Men då var SL helt kaotiskt. Stog och väntade på tåget i ca 40 minuter när vi bestämde oss för att ta bussen till Kungsängen istället då det skulle dröja typ en timme till innan tåget kom (går annars en gång i halvtimmen). Så vi satte oss i bussen Bella och jag, och så mötte vi upp K och miniK. Men då dröjde det innan tåget skulle gå dfärifrån också, men då passade vi på att ge våra små lite lunch. Då ville Bella bajsa lite till, så det var bara att byta blöjan i tågvagnen hahaha. Stackars människor runt omkring. Tillslut kom vi efter många om och men (och timmar) fram till Sollentuna och gick in till polisstationen. Sisådär 15 människor innan oss, men det går väl snabbt tänkte vi. Icke då. Vet inte ens hur länge vi satt där men ett bra tag haha. Efter det gick vi och lunchade och när vi ätit klart så gick vi in på H&M. När jag stog i kassan kom jag på att jag lagt min korthållare på matbrickan som vi ställt i dom här "vagnarna". Så det var bara att springa tillbaka och leta. K:s bricka stod kvar, men inte min. Blev helt förtvivlad och frågade efter den men dom visste inte vart den var. Dom gick och kollade inne i köket men kom tillbaka och sa att den inte fanns där.

Våran konversation:

Jag: Men herregud, jag gick härifrån för högst fem minuter sedan.
Dom: Vi vet inte. Var det en grön bricka?
Jag: Ja.
Dom: Nej, den finns inte.
Jag: Men vad gör ni med allting, slänger ni bara ner allting i en papperskorg eller? (Jag menade på att den är omöjlig att inte se när dom sorterar bort tallrikar och glas och sådant).

Tillslut så lät dom mig få kolla själv och rullade ut en vagn. Där stod min mat men inte min korthållare. Men när jag lyfte tallriken så låg den där under. Där hade jag INTE lagt den. Jag blev såå glad att vi återfann den, men både K och jag är helt hundra på att dom försökte stjäla den. Iallafall en av dom. Vilka människor det finns alltså. Idioter.

Ja, och på väg hem så satt det människor i barnvagnshörnan och ingen flyttade på sig så vi fick stå med vagnarna vid dörrarna och flytta dom hela tiden för människor som skulle på och av. Varför är det så jäkla svårt att förstå att vissa platser är avsedda för barnvagnar? Samma sak med familjeparkeringarna på Ikea, vad har ni för problem egentligen som tar dom platserna när ni inte ens har barn?

Som ni ser... en galen dag. Men ack så underbar med våra fina vänner.

Frustrerad

Nu är det varma vädret tillbaka, och jag vet att man inte ska klaga. Men helt ärligt, jag tycker faktiskt inte om det. Det är bara jobbigt. Hade Isabella varit lite äldre så hade jag säkert uppskattat det mer, men det är inte ofta som hon är nöjd i vagnen och då slutar det med att jag får bära henne. Med andra ord inte så bra, eftersom hon inte är skyddad från solen då. Massa kläder vill jag inte sätta på henne heller, för jag håller ju själv på att smälta bort i enbart shorts liksom.

Så ja, solen är ett problem. Ett annat problem är ju att hon ratar vagnen. Testade med sittdelen idag men hon gallskrek ändå. Tusan också, vad gör man då? Hon vägrar vara i vagnen och i selen/famnen så kommer den dumma solen åt henne. BlääÄÄä.