Måndag

Usch, blir lätt så att bloggen glöms bort när Rikard är ledig tyvärr. Det är inte så många timmar om dagarna vi får tillsammans så vi utnyttjar helgerna till fullo.

Idag har det också varit full rulle. Isabella och jag satte oss på tåget mot Kungsängen runt 12 och väl på stationen så mötte vi upp Nellie och Kezia med pluttisar. Gick sedan hem till Kezia och åt lunch och lekte en stund med våra barn innan vi fortsatte mot öppnis för lite sångstund (även fast det inte blev så långvarigt). När vi sedan kom hem så somnade Bellisen. När hon sedan vaknade igen så var hon på uruselt humör, så tillslut så gav vi henne hennes kvällsmål (lite tidigare än vanligt) och hon somnade på en gång. Snacka om trött tjej, så fort har det aldrig gått att natta henne. Men det är klart man blir trött när man leker med sina vänner hela dagarna.

Imorgon är det ung mammagrupp på öppna förskolan, samt babymassage. Längtar! Tycker det är så skoj för Isabella verkligen äääälskar massagen.

Kevin - the fotomodell hahaEn glad Isabella med roliga Nellie


Ny vagn!

Som anat så blev det en rätt jobbig natt inatt. Isabella var jättetrött men hade svårt att komma in i den där djupa sömnen så hon låg och sparkades, gnällde och hade sig. Hon hade ingen feber iallafall tack och lov, så det var skönt. Oerhört trött verkade hon bara bli av vaccinet, och så är hon lite svullen på låren men det är ingenting hon verkar störas av. 

Annars så har vi köpt en ny vagn idag. Under graviditen så köpte vi en Brio Happy på Babyland men vi blev nog lite lurade. Vi sa att vi var ute efter en modell som var liten så den fick plats i bagageluckan eftersom vårat bagageutrymme är väldigt litet. Vi kollade lite på Brion då, men så gick inte liggkorgen in med chassit, men då sa han att den är en utav de minsta vagnarna på marknaden, så går inte den in så gör nog ingen annan heller det. Så vi köpte den. Såklart har det varit superstörigt att behöva ha liggkorgen i framsätet varje gång vi skulle åka någonstans men vi trodde ju liksom att det inte fanns någon annan lösning. När jag sedan träffade Josefine för några veckor sedan så såg jag på en gång hur liten och smidig hennes vagn till Leah var så jag kärade ner mig lite i den. Kom hem och sa det till Rikard och fick han att också göra det. Så idag köpte vi alltså en Teutonia Fun från blocket. Visserligen en årsmodell från 2009, men den var riktigt fräsch och snygg så vi är helnöjda! Vet ni vad det bästa är då? Den går såklart in i bagageluckan! Utan problem!

 Längtar tills imorgon då jag ska ut och gå med Isabella haha. Wihoo!

Vaccination

Var på BVC idag för att prata lite ersättning. Vi ska testa NAN H.A nu. Förresten så har vi bytt BVC-sköterska också. Var tydligen fler som gjort det, så hon ska sluta nu.

Vi hade en tid för Bellas 3-månaders vaccination nästa vecka, men då tyckte BVC-sköterskan att vi likagärna kunde ta det idag. Så det gjorde vi. Jisses vad Isabella skrek, hon tyckte inte alls om att få spruta i låren. Grät helt hysteriskt med tårar och det gick verkligen inte att trösta henne. Tillslut fick hon lite mat och då somnade hon nästan på en gång. Sovit har hon sedan gjort i princip hela dagen. Vaknat till ett par gånger och varit jätteledsen, men har snabbt somnat om efter det. Lilla pluttisen min.

Hur reagerar era små när de vaccineras?

Längd: 59 cm
Vikt: 6000 g
Huvudomfång: 41 cm


Bellisen en kvart efter vaccinationen. Det tog på krafterna!