Vinka? Eller kanske bjussa lite?

Igår lärde sig Isabella två nya saker. Det första var att vinka. Hon gjorde det först vid matbordet med mig och Jessica. Då lyfte hon sin hand några gånger, kollade på den och sedan viftade hon lite. På kvällen gjorde hon det igen och gjorde det sedan hela tiden i ungefär 10 minuter. Sedan var vi med och hämtade Metallica på förskolan igår också. Dom följde därefter med hit och åt lite lussebullar. Bella fick majskrokar och vet ni vad hon gjorde för första gången då? Hon bjussade! Först tvingade hon bokstavligen på majskroken på Metallica (haha) och sedan fick morsan här smaka lite också. Åh, jag smälter när dom är så söta! Bjuda liksom... vilken generös dotter jag har! ;)

Jag älskar dig så!

Jag älskar dig så himla mycket Isabella! Du har förändrat mitt liv, och jag är dig evigt tacksam. Du är det finaste jag har och jag förstår ärligt talat inte vad jag gjorde innan du kom. Jag kan faktiskt inte förklara hur mycket du betyder för mig, för orden räcker inte till. Du är helt enkelt mitt allt. Min älskade prinsessa!

I'm back

Hej! Saknat mig? Hehe, har haft några bloggfria dagar, vilket jag behövt. Som bekant är min lillasyster här och hälsar på, men hon åker vidare redan idag tråkigt nog. Men vi ses till julen igen. Det har varit skönt att ha henne här, tex har jag kunnat duscha ifred och sådant är ju verkligen vardagslyx nu förtiden. Dessutom har Isabella hamnat i hennes värsta period någonsin. Ingenting duger, och aldrig har hon varit så klängig och mammig som nu. Rikard fungerar ibland, och nu även Jessica ibland, men någon annan? Knappast. Men just det är inte så jobbigt, utan det är det ständiga gnället. I samma veva har hon också bestämt sig för att sova en gång per dag istället för två. Så ja, det är väääldigt gnälligt här hemma just nu. Kläder är världens projekt att få på henne, att byta blöja också. Hon skriker och spänner upp hela kroppen i en båge. Riktigt temperament alltså! Visst att det är bra att hon upptäckt att hon har en egen vilja, men ibland är det bara löjligt haha!

Annars har vi hunnit med shopping, middag hos min pappa, julpynt, julbak, adventsfika och vi har även varit hos ögonläkaren där det konstaterades att Bella inte alls skelar. Det kunde vara hennes ögonform eller djupet på ögonen eller så som kunde få det att se ut som det ibland.

Nåja, skaffat mig en ny mobil har jag gjort också. Fast jag är sådär efter i tekniken så jag förstår mig inte alls på den. Det är en såndär med appar. Vet inte ens vad det heter liksom haha (så efter är jag). Ett sms tar hundra år att skriva, men jag lär mig väl så småningom. Hoppas jag.