Finaste älskade du

Förresten. Även fast vi har helt katastrofala nätter just nu så älskar jag livet som mamma. Så ni inte tror att Isabella bara är en plåga liksom haha. För det är hon verkligen inte, hon är ljuset i mitt liv och jag älskar henne fruktansvärt mycket.

Förövrigt så vet hon vart lampan är. Frågar man henne var den är så kollar hon upp i taket och när man sedan klappar händerna åt henne och berättar hur duktig hon är så blir hon jäääätteglad och stolt haha.

Våran dag

Idag var egentligen planen att bara vara hemma. Men när jag fick ett sms från fina Malin om att jag skulle säga till om jag hade vägarna förbi Jakobsberg så var jag snabb med att sätta mig på tåget. Eller ja, så snabb jag kunde vara. Isabella skulle ha lunch och det tog en timme att få i henne maten, och då åt hon inte ens hela burken. Till middag åt hon förresten knappt någonting. Tokiga unge. Nåja, Isabella och jag mötte alltså upp Malin och Emlan och vi satte oss på Waynes och fikade. Sedan gick vi och kollade på lite bebiskläder, och jag fick med mig en del till Bella. Efter det gick vi till Emlan och jag fick känna en spark ifrån Malins mage. Åh så fin hon är i sin gravida mage. Jag älskar gravidisar haha! Nej men nu ska jag mysa ner mig i soffan med en film, en kopp té och min fina sambo. Vid halv tolv ska Rikard sedan åka till stationen för att plocka upp min lillasyster Jessica som är och hälsar på från Östersund. Yeey!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Fortsättning på sömn och mat haha

Klockan 01.00 var då Bella bestämde sig att hon inte ville sova mer. Innan dess kanske 8 nappinstoppningar, men vid 01 tog det alltså stopp. Tog över henne till oss och hon bökade runt ett bra tag. Sedan började hon bara skrika. Var otröstlig. Tillslut fick hon en flaska ersättning fast vi inte ger henne mat på natten. Den åt hon upp med detsamma och somnade om. Men inte sov hon bättre för det, för hon vaknade ungefär hundra gånger till efter det. Alltså både Rikard och jag är så sjukt slut att vi inte vet vart vi ska ta vägen. Kroppen orkar några nätter, men när sömnen blir såhär störd så känner man verkligen hur utmattad man är. Snälla, söta, rara Isabella, låt oss få sova.

Idag gick vi upp vid 07.00, men då fick Bella gröt istället. Hon åt upp hela portionen även fast det tog sisådär 45 minuter att få i henne allt. Hon verkade faktiskt gilla det. Sedan gick vi ner till Konsum och köpte bröd samt mjölkfritt smör och så fick hon en babymacka två timmar senare som jag skurit upp i tärningar. Det var riktigt mums. Sedan fick hon ersättning på det (bytte alltså plats på gröten och ersättningen idag) och så somnade hon i min famn, så nu sover hon. Lunchen blir väl vid 13.00, men jag tycker det är lite sent. Blir så bökigt när man ska iväg liksom. Så vette tusan hur jag ska göra med det där.

Hur gör ni nu med maten?