Usch vilken hemsk dag

Idag har varit en hemsk dag. Rikard är ju sjuk, och Isabella har varit världens monster. Jag skojar inte, hon har skrikit och gnällt precis hela dagen. Jag har inte ens fått leka med henne utan att hon börjat slåss och skrika. Vet inte alls vad som varit så fel, men jag kan tänka mig att det är vattkopporna. Hon har inte så många faktiskt (om det ens är det haha), men hon har både blåsor i munnen och under fötterna. Kan inte vara så skönt.
Sedan har jag känt mig så otroligt ledsen på allt och alla. Jag har frågat hur många som helst idag om lite hjälp att handla, men ingen har kunnat hjälpa mig. Tillslut fick jag gå och handla det nödvändigaste på vårat Konsum här, men Isabellas blöjor finns ju inte ens där, så nu har vi typ 3 blöjor kvar. Det ska bli intressant att se hur morgondagen blir.

Jag är absolut inte sur eller så på någon, jag förstår att man kan ha annat att göra. Men jag vet själv hur jag ställer upp för andra, så när plötsligt INGEN kan hjälpa mig när jag ber om en tjänst så blir jag såklart ledsen. Jag hoppas morgondagen blir bättre, men jag tvivlar på det. Blir nog ännu en hemmadag med ett naket skrikmonster och en sängliggandes sambo.

Ja, som sagt...jag är bitter idag. 

Så typiskt

Igår var vi ju hos Rikards föräldrar. Tanken var att vi skulle storhandla inför veckan när vi åkte därifrån, men vi bestämde oss för att skjuta på det tills idag. Det skulle vi inte ha gjort. Igår kväll fick Rikard plötsligt hög feber, och idag mår han fortfarande dåligt och ligger här brevid mig och sover. Vi har ingenting hemma, knappt ens blöjor, och Isabellas blöjsort finns inte ens på vårat lilla Konsum här nere. Fanfanfan! Det är nu jag känner att jag behöver körkort.  

Liten blir stor

Idag har det varit en så sjukt fin dag, och jag blev halvt galen av att sitta hemma. Så eftersom Isabella inte har feber längre och är hyffsat sig själv så åkte vi ut till Rikards föräldrar. Åh vad jag önskar att vi hade ett hus, med en egen liten tomt. Det underlättar så mycket, och Bella älskar verkligen att bara kunna springa ut när hon vill. För idag behövdes inga ytterkläder. Hon hade först på sig en fleecetröja, men den fick vi ta av för att det blev så varmt. Underbart! Så hon sprang omkring där och var överlycklig. Min älskade lilla tjej.

Idag frågade jag även Bella ifall hon skulle gå lukta på blommorna. Då gick hon och gjorde det! Jag blev så himla förvånad. Visst har vi väl luktat på en eller annan blomma här hemma, men jag trodde verkligen inte att hon skulle förstå mig nu. Näe, det är väl dags att inse att liten har blivit stor hihi.