Baskilusker

Här hemma fortsätter sjukstugan. Eller ja, jag är ju relativt frisk nu iallafall. Rikard åkte till jobbet idag, och Isabella var på förskolan. Men på eftermiddagen ringde dom och sa att hon inte verkade må så bra, så hon får bli hemma imorgon med. Här hemma är hon däremot som vanligt, lite snorig och hostig bara, men det är ju såklart en annan sak på förskolan. Isabellas faster Sara är en ängel som ställer upp med att ha Bella imorgon.

Annars har jag haft en jättejobbig vecka. Igår var jag hemma kvart i sju från jobbet då vi had möte, sedan öppnade jag halv sju imorse. Blir nog en tidig kväll för min del.

Lång dag

Idag ringde väckarklockan 05.30. Åkte sedan till jobbet. Jobb till 16.30. Åkte hem. In på Konsum, handla middag. Hem, göra middag. Plocka undan den rena disken, diska den smutsiga disken (diskmaskinen har gått sönder). Bada och tvätta håret på Isabella, natta Isabella.
 
Jag är helt galet slut nu.

Typiskt

Köpte en iphone igår. Äntligen! Nu kan jag blogga via mobilen också, så himla skönt. Fattar inte att vi inte köpt det tidigare. Rikard köpte sig också en haha.

Nåja. Idag var planerna att gå på bröllop. Ett bröllop vi sett framemot länge. Men så blir det inte för varken min eller Isabellas del längre. Hon ligger i feber och är tokförkyld. Såklart. Det är naturligtvis jättesynd om henne, men det är så himla tråkigt bara. Dumma sjukdomar, fasen så less man blir.

Hoppas ni andra får en bättre helg utan elaka sjukdomar!