Älskade våååår

Herregud vilket fantastiskt väder vi har idag. 10 helt underbara grader! Efter lunchen så gick vi ut en stund till lekparken och jag svettades faktiskt i min kappa. Rikard följde också med, fastän han fortfarande inte är på topp (som ni kanske ser på bilden haha). Hans feber däremot är redan borta, så med lite tur är han frisk redan imorgon.

Isabella tyckte iallafall att det var hur kul som helst att även pappa var med idag. Skrattade som tusan när hon gungade och åkte rutschkana. Att gå själv utomhus har däremot helt plötsligt blivit superläskigt. Hon gråter tills man tar upp  henne igen. En riktig liten fegis!Och så var det mannens tur..

Nu är Isabella helt frisk! Tjoho! Hon åt knappt något till lunch däremot, men till middag så hade jag gjort chili con carne och då hon åt jättemycket. Jag blir så glad när hon gillar min mat.

Nu har däremot Rikard gått och blivit sjuk. Han kom hem från jobbet då han inte mådde så bra. Nu har han feber också och har sovit i princip hela dagen. Tråkigt. Men jag har då minsann varit i full gång hela dagen. Jag har bakat whoopies, städat, dammsugit, skurat lägenheten, bytt lakan osv. Nu får vi hoppas på att jag städat bort alla äckliga bakterier och virus så vi slipper vara sjuka här hemma.

Åh, nu längtar jag tills imorgon fastän jag inte har något inplanerat. Men jag vill komma ut, jag vill få frisk luft. Det tror jag Isabella också vill ha, då hon kommit fram till mig flera gånger idag och gett mig hennes skor. Det betyder nämligen "morsan, nu vill jag ut!!".

Ha en trevlig kväll allesammans!

God morgon!

God morgon!

Sitter här och dricker mitt morgonkaffe medans Isabella sitter på sin Bobby car och glor på Bubble Guppies. Bästa programmet tydligen!

Bells gjorde morgon strax innan sju idag, men jag tycker konstigt nog att det är helt okej. Det är nämligen ljust i vårat rum då numera, och det gör ju faktiskt så himla mycket. Sedan är det nog bra om hon börjar vakna tidigare nu, då hon börjar på förskolan om dryga månaden. Åh jisses, min stora tjej. Mamman här vill börja jobba, men vet verkligen inte med vad. Inte så lätt när man inte har någon speciell erfarenhet eller utbildning. Jag ska plugga också, men det hade jag isåfall tänkt göra på sidan om. 

Håll nu tummarna för att min skrutta inte kräks idag, för då kan vi äntligen gå ut imorgon.