Sista veckan

Japp, då är det bara Isabella och jag hemma den här veckan då. I måndags umgicks vi med min lillasyster Alicia som sovit här, och igår var vi hos Nellie då lilla Metallica fått vattkoppor. Det betyder alltså att Isabella förmodligen inte haft vattkoppor hon heller, vette tusan vad våra tjejer råkade ut för då. I vilket fall som helst, man får väl tycka lite som man själv vill, men vi kände att vi gärna blir av med den sjukdomen så fort som möjligt. Att Rikard sedan kommer ha semester gör det bara bättre. Då slipper man vabba i framtiden, och dom kan vara hemma i lugn och ro utan att man behöver känna stress inför jobb. Så...hur sjukt det än låter, så hoppas vi nu på att Isabella får vattkoppor om två veckor.
 
Nu ligger Bells och sover, men när hon vaknar så tänkte jag dra med henne till någon leksaksaffär. Hon är i behov av lite nya leksaker. Hon har blivit så pysslig och nästan lite mammig av sig haha. Dockan ska matas, den ska sova, den ska ha napp, hon ska trösta den osv.
 
 
 
 
 
 
 

Semester

Japp, det är det jag skyller på varför det inte ploppat upp några inlägg på bra många dagar. Vi har hunnit med en hel del. Vi har varit på Öland, på djurpark, träffat kossor, umgåtts med vänner och familj, och bara haft det jävligt bra helt enkelt.
 
Idag gick Rikard tillbaka till jobbet, men han får 3 veckors semester till efter den här veckan. Men då går jag tillbaka till jobbet. Skittråkigt, men så är det.
 
Isabella bara växer och växer (konstigt vore det väl annars). Någon spärr verkar ha släppt för nu ploppar det upp en massa nya ord och kunskaper, och det är så kul! Kossan säger mu, Bilen säger brum brum, hon säger sitt namn, säger nej och skakar på huvudet (till allt!), och hon är helt enkelt bara världens sötaste. Jag är så stolt över min skrutt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fler av dessa dagar!

Idag vaknade Isabella 05.20, och vägrade somna om. Jag blir tokig! Det är inte okej alls! Så idag var tanken att jag skulle korta ner hennes vila efter lunch, men det gjorde hon av sig själv för idag sov hon i vagnen. Då brukar hon bara sova 45 minuter, vilket hon gjorde idag med. Håll nu tummarna för att hon sover i natt. Annars vet jag verkligen inte vad jag gör!
 
En annan sak är att hon matvägrar nu. Såhär illa har det aldrig varit på den fronten heller. Igår åt en flaska välling på morgonen. Sedan ville hon inte äta något mer. Till lunch ville hon inte ens smaka på maten. Till mellanmål åt hon typ 5 jordgubbar, ville inte smaka på sin macka. Till middag åt hon någon pastaskruv. Då hade hon alltså ätit 5 jordgubbar och en flaska välling på hela dagen. Helt galet! Men hon var glad ändå. Tokfia.
 
Idag har vi iallafall spenderat dagen i Bålsta hos min pappa. Underbar dag! Isabella fick springa nakenfis och bada pool. Hoppa studsmatta var även himla roligt! Oj vad arg och ledsen hon blev när mamman här inte orkade hoppa mer.