Semester

Min semester har inte börjat bra alls. Igår fyllde min lillasyster 20 år, och tanken var väl att fira henne då. Såklart. Men jag stängde igår och kände att det inte blev riktigt bra, så vi bestämde att vi skulle fira henne idag istället. Rikard och Isabella hämtade iallafall upp mig, och precis när vi parkerat bilen så kräks Isabella ner både henne och bilbarnstolen. Skitkul! Ingen magsjuka här inte, men en jävla förkylning och hosta som tyvärr får mitt lilla troll att även kräkas.
 
Jaja, inget mer kräks har det blivit, men inatt vaknade Isabella vid 4 och vägrade att somna om igen. Något sådant har inte hänt på hur många månader som helst. Vi gav henne tillomed välling, men nä. Inte skulle det sovas. Jag har varit så sjukt trött idag att det inte är klokt, men jag tänkte att jag får väl vila sedan när Isabella sover sin lunchvila. Tror ni att hon ville sova den eller? Såklart inte. Eller ja, hon sov i 10 minuter, sedan började hon gallskrika och ville inte somna om (i vanliga fall sover hon 2-3 timmar). Nu sover hon äntligen, men då somnade hon i min famn. Så fort jag ens kom för nära hennes säng så blev hon helt förtvivlad. Jag förstår verkligen inte varför! Hon har inte haft några problem med att sova i sin säng förut när hon varit sjuk. Aldrig faktiskt.
 
Nu har jag så sjukt ont i huvudet och min kropp skriker efter sömn. Men jag tänker fan inte gå med på det! Nu ska jag dricka kaffe, sedan ska jag sminka mig, sedan ska jag tusan in till stan för att bli lite lagom full sådär på en trevlig uteservering. Solen har ju faktiskt tillomed vågat sig fram nu. Helt klart för min skull!
 
Sorry för dom bildlösa inläggen, men nu orkar jag ingenting annat.
 

Sjuk igen

Var hemma med Isabella idag då hon gått och blivit sjuk igen. Tokförkyld är hon! Jag förstår verkligen inte hur det kan finnas så mycket snor i en sådan liten näsa.
Tanken var iallafall att jag skulle vabba idag, och Rikard imorgon, men nu ska Isabellas bonusmormor vabba istället då Rikard har så mycket på sitt jobb. Helt underbart att det kan lösa sig så! Så kan Isabella gå snora ner deras hem istället för vårat haha!
 
Imorgon är även sista dagen innan semestern. Sköööönt! Får dock lite panik på vad vi ska göra. Tips? Vad ska ni göra? 

Åka pendeeeltååg

Att ta mig till och från jobbet tar ungefär 45 minuter. Då åker jag buss, tåg och därefter buss igen. Den tiden tycker jag oftast är rätt skön, jag lyssnar på musik och bearbetar lite tankar och funderingar. Däremot så avskyr jag stressen som många människor tar med sig. Att stå och trycka framför dörrarna till tåget, och sedan inte släppa av dom som faktiskt ska av? Jag förstår inte. Är ni rädda att tåget ska åka utan er? Jag klarar verkligen inte av det beteendet. Det är inte så jäkla svårt att ställa sig vid sidan av dörrarna, släppa av människorna för att sedan stiga på. Jag lovar er att tåget väntar på er. 
 
En annan sak jag upptäckt är att jag visst är väldigt luktkänslig. Var och varannan människa stinker verkligen! Jag har inga direkta problem med lite vanlig svettlukt, men när det är sådär ingrott och riktigt jävligt så kräks jag nästan. Många människor tar även med sig sina fimpar på tåget/bussen. Jag förstår inte det! När jag var tonåring så rökte jag, men aldrig i mitt liv att jag sparade på en äcklig fimp. Varför inte spara in på parfymen istället för den där cigaretten? För ja, en hel del dränker sig även i parfym. Äcklig jävla parfym som sticker som fan i näsan! 
 
Och allvarligt talat, håll er på höger sida av rulltrappan!
 
Nu blev jag visst lite bitter, men egentligen så tycker jag att det är skönt att åka kommunalt. Eller så är det bara som jag låtsas.