Dags för ett glas vin

Rikard är på någon jobbgrej, Bella sover och jag sitter här i soffan och har precis tryckt i mig två mackor (då Isabella åt upp både hennes och min middag haha).
Om en halvtimme kommer Nellie hit på lite vin. Vet inte alls hur kvällen slutar, då det beror lite på Rikard. Kommer han hem tidigt så fortsätter vi förmodligen ut, men blir det sent så får vi ta det någon annan kväll.

Mys i vilket fall!

Tavlor!

Jag tycker om ugglor. Eller ja, jag älskar ugglor! Därför är det en del ugglor i Isabellas rum.
Min fina vän Malin upptäckte under sin graviditet att hon tyckte det var kul att måla. Jag har känt henne i fem år (oj vad tiden går fort!), men hade ingen aning om att hon hade en sådan talang. Är riktigt imponerad! I vilket fall så har hon målat en tavla till Isabella, och såklart är motivet en uggla! Jag älskar tavlan, tycker den är så otroligt fin med alla vackra och starka färger. Passar perfekt in i ett barnrum! Tack tack tack!Här är en annan tavla som hon gjort som jag äääälskar!

Tack tack!

Isabella har lärt sig ett nytt ord. "Tack". Fast hon säger det i en massa olika sammanhang. Vill hon ha något så pekar hon på det och säger "tack tack (Ta-ta eller Tat-tat typ)". Eller så kommer hon med små skräpbitar och lägger i min hand. Sedan säger hon "tack tack" igen. Vet inte vad den där lilla damen pysslar med, men allt skräp hon hittar kommer hon och ska ge till mig. Det kan vara en nästintill obefintlig pappersbit typ. Vad säger man då liksom? "Åhh, tack! Vad fint".
Hon har också börjat spotta ut saker hon inte vill ha och så sträcker hon fram handen för att lägga det i min. Är det vid matbordet så säger jag att jag inte vill ha det, men då envisas hon tills jag går med på det. Tex söndertuggad banan, som hon tydligen ångrat att hon stoppat i munnen. Urmysigt! Mmmm!