Härliga värme

Även fast jag har förskräckligt ont i halsen och världens jävligaste hosta så har vi idag spenderat dagen ute hos Rikards föräldrar. Dom är bortresta, så vi lånade deras hus och tomt lite grann. Isabella har även fått en liten pool av dom att ha där och ni kan ju bara tänka er hur lycklig hon var när hon idag fick testa den. Vi har även grillat korv och ätit glass. Isabella fick sin första egna glass som fick bli en sandwich. Hon åt upp nästan hela, så jag tror minsann att den gick hem hos henne.

Bellas tunga är förresten superrolig (tycker hon själv). Så den är ute ur munnen rätt ofta numera som ni kanske ser på bilderna. Hon är även rätt duktig på att chilla en stund i poolen min lilla tjej (den sista bilden alltså!! hahaha).Jobbigt..

Usch vad jobbigt så mycket blev. Isabella är ledsen på förskolan. Mest hela tiden verkar det som. När vi lämnade henne imorse så var det inga problem alls, hon var glad och sprang iväg och lekte på en gång. Idag när Rikard hämtade henne så var hon i en pedagogs famn, och så fick han då höra att hon varit ledsen en massa. Grejen är att detta inte beror på att hon varit sjuk ett tag nu, för det började redan innan det. Tydligen så verkar hon vara jättetrött när hon är där säger dom, men när hon är hemma så har hon hur mycket energi som helst.

Innan hon blev sjuk så frågade vi om hon borde gå kortare dagar, men det var nog inte det som var problemet sa dom då. Nu frågade Rikard det igen, och dom sa att det kanske är bra att någon av oss går ner i arbetstid. Men saken är ju den att hon är ledsen HELA dagarna. Inte från typ klockan två, utan hela tiden. Eller ja, idag hade det faktiskt blivit lite bättre efter just klockan två, så det kan ju egentligen inte bero på att hon är trött och behöver komma hem. Usch vi vet verkligen inte vad vi ska göra nu. Klart vi får gå ner i arbetstid om det behövs, men det känns ju liksom inte som att det är där skon klämmer.

Det känns så hemskt att varje dag få höra att hon varit ledsen och haft en dålig dag. Går sönder.