Sjuk sjuk sjuk

Nu är jag så himla less. Natten till söndagen började jag känna att jag hade ont i halsen. På måndagen hade jag lika ont som när jag hade halsfluss för några veckor sedan, så det fick bli ett besök på vårdcentralen. Japp, där konstaterades det liksom förra gången att jag hade en kraftig halsflussinfektion. Skitkul! Igen liksom? MEN jag deppade inte sönder, för jag visste hur snabbt det gick över med antibiotika. Fick antibiotika utskrivet, och jag började väl må lite bättre efter ett par dagar när plötsligt en oväntat förkylning slog ner från ingenstans. Så nu sitter jag med allt möjligt. Halsfluss, förkylning, feber, huvudvärk, ledvärk, öronvärk. Inte kul alls och jag är verkligen less när jag säger att jag är det. Jag vill JOBBA. Ja, jag vill jobba, jag klättrar på väggarna här.
 
 I helgen ska jag julpynta och julbaka och.. ja, ni fattar. Julen är helig för mig, så inte fan tänker jag vara sjuk första advent. Glöm det! Gör mig frisk nuuuu

Härliga vänner!

Nellie, Markus och självklart lilla Metallica.. Ni är världens bästa vänner, världens finaste familj. Ni ska bara veta hur fantastiska ni är på alla sätt och vis. Så otroligt tacksam över att jag har er!

Jag älskar er så förbannat jävla mycket!!

Japp japp

Så trött, men ändå så pigg. God morgon världen, vilken underbar dag!

Om man ändå kunde skriva ner känslorna man får av en låt.