Julpyssel

Idag fann jag en liten påse på Isabellas hylla med en massa julpyssel i som hon har gjort. Jag blir lika glad varje gång när hon har gjort något, och hon själv blir jättestolt när jag talar om för henne hur fint allting är. 

Hon fick bestämma själv vart hon ville ha allting. Hennes pepparkaka ville hon skulle hänga i sitt fönster, så där hänger den nu. Resten skulle hänga på kylskåpet med hjälp av magneten som hon gjort. 

Åh så fint. ❤️ Det är liksom någonting speciellt med pyssel som ens barn har gjort. 


En kopp kaffe tack

Japp. Då är det snart julledigt för oss alla i 3 veckor. Helt galet! Eller ja, jag har en rapport kvar att skriva, men annars så. 

Ska hämta skrutten klockan 15, men vet ni vad jag först ska göra? Jag ska gå ta mig en kopp varm kaffe. Den ska jag sedan njuta riktigt mycket av. Jag har en känsla av att det blir sista koppen på 3 veckor nu som jag faktiskt kommer kunna njuta fullt ut av. 

Ni vet lite "mamma mamma hjälp! Bebisen vill ha kläder på sig". Så slutar det sedan med att kaffet är sådär sliskigt halvljummet istället. Haha nädå, men kaffe ska jag avnjuta nu! 😉

Trevlig helg på er!

Lussebullsbak

Idag körde Isabella och jag en hemmadag. En riktigt mysig sådan. Vi segade hela morgonen. Åt en lång frukost och låg i soffan en stund och bara myste. Sedan tog vi oss en promenad till affären för att köpa saffran. Kom hem och bakade ett gäng lussebullar. Bara min lilla tjej och jag. Mor och dottertid. ❤️

Isabella var jätteduktig. Svårt att rulla och göra själva lussekatterna, men riktigt grym på att smula jäst, dega och trycka i russin. Sedan är hon ju väldigt bra på att smaka en hel del av det goda också. 😉 

När lussebullarna sedan var klara så satte vi oss i soffan för lite fika. Isabella tog en tugga, sedan tittade hon jätteäcklat på sin bulle. 

Jag: Vad är det?
Isabella: Det är snorkråka där! (Visar upp sin lussebulle för mig). 

Kan säga att det absolut inte var någon snorkråka. Det var bara ett litet russin. Hahaha. 😉