Måndag

Planerna idag var att picknicka lite i Sigtuna och mata änderna. Vi tog oss till Willys för lite shopping, men väl där ångrade vi oss då det blåste så jäkla kallt. Lunchen åt vi hemma istället, sedan åkte vi till en stor och (för oss) ny lekpark. Tur man har barn nu så man också kan få leka lite utan massa konstiga blickar på en. Att åka linbana är sjukt roligt. Bara så att ni vet liksom.

Blåbärsplock

Isabella älskar verkligen bär, så vi bestämde oss för att gå ut i skogen idag och plocka blåbär. Supermysigt, och det är så kul att se henne så fokuserad av att plocka bären.

Nu görs det hamburgare som vi ska grilla till middag. Sara fyller år idag, så vi är ute i Örsundsbro och ska fira henne lite.

 

 

 

Semester

De senaste dagarna har bjudit på en hel del trevligheter. I onsdags var jag över på en tjejkväll hos Malin med en massa goa tjejer. Jag sov sedan kvar där, och när Rikard och Isabella hämtade mig morgonen därpå, så var det så fint väder att vi alla beslöt oss för att åka till Lillsjön. Där blev det solande och ytterst lite badande som de badkrukorna vi är. Isabella hängde i lekparken och passade även på att rasta sig själv lite grann i sandlådan. Ops. Så kan det gå när man tränar på att bli blöjfri.
 
Igår var det inte speciellt bra väder, så vi plockade upp Malin och åkte till Naturhistoriska museet. Vad stort det var! Vi var helt slut när vi hade gått igenom hela stället. Sen kan det ju kanske berott på värmen där inne också. Tur att Malin hade sina grillchips så hon inte svimmade av saltbrist. Själv var jag så modig att jag vågade glida omkring i enbart underkläder där inne. Haha nädå. Men om man ska lita på den där värmekameran eller vad det var så gjorde jag tydligen det.