Danderyd och ny bil!

Jaha, då var det fredag igen. Vilken märklig vecka det har varit. I tisdags blev jag inlagd på sjukhus där jag spenderade ett dygn innan jag fick komma hem igen. Det var ett oerhört jobbigt dygn, men nu är jag tack och lov hemma iallafall. 
När jag sedan blev hämtad på sjukhuset så dök det upp en helt annan bil än vad jag hade räknat med. Det var Rikard som hade gått och köpt en ny bil haha. Så ja... Vi har blivit med ny bil den här veckan också. 😉

En hel del plugg hemifrån har det även blivit då jag missat 80 procent av veckans kurser. Men det är lugnt, är redan ikapp igen. Känner mig än så länge så jäkla stolt hur jag presterat. Har ju bara gått två veckor, men är verkligen så redo för det här igen. Jag hade väl tänkt mig typ en glass eller så?

Jag: Isabella.. Vet du vad det här är? 😉
Isabella: PENGAR!! 
Jag: Ja.. Du får dom så kan du köpa något gott när vi kommer fram till affären. 
Isabella (överlycklig) Åååå
Jag: Vad ska du köpa?
Isabella: Köttbullar

Eh. Okej. Hahaha. 

Min första fotbollsmatch

I fredags var Rikard och jag ute och käkade. Sedan begav vi oss till Friends arena för att kolla när Sverige spöade Österrike i fotboll. Det var min första fotbollsmatch live, och det var faktiskt riktigt kul! Var lite skeptisk i början då jag inte är världens största fan av fotboll. 😉 Men jag gör helt klart om det igen. 


Lördagen bjöd också på trevligheter. Då var det dags för överraskningskalas för min fina vän Malin. Hon kidnappades, och sedan åt vi alla tacos, lekte lekar, drack gott och åt massoooor av goda saker. Tack alla inblandade för en fantastisk kväll!