Fredagsmys

Jaha, då är man gräsänka hela helgen då, så Isabella och jag bjöd in oss själva på tacomiddag hos våra favoriter. Smakade mycket bra, och så slapp man laga middag hehehe. Eller just det, jag gjorde ju köttfärsen. Men okej då, vi slapp disken iallafall haha! Nädå. 😉

Världens finaste tjejer alltså. 
Jisses vad jag älskar dessa två. 


Vackra höst

Nu är hösten här på riktigt, och jag älskar det. Det värsta jag vet är iof att frysa, men hösten drar även med sig en härlig känsla av trygghet. Man får möjlighet att krypa ner under stora mysiga filtar med sin familj, tända ljus och bara vara. 

Sommaren är helt klart min favoritårstid, inget snack om saken, men det är även så mycket fart och fläng då. Att sitta inne några timmar under en solig dag går fetbort, hela tiden är man på språng. Man måste utnyttja solen och värmen till fullo, inte ens en sovmorgon kan man (iaf inte jag) ta utan att känna sig stressad. 

Men nu, nu är jag helt klart redo för några månader där det faktiskt är okej att vara hemma ibland och bara mysa. Ta den där sovmorgon och äta frukost i flera timmar. Höra regnet som smattrar mot fönsterbrädan, och samtidigt känna att man inte har bråttom någonstans. Kunna dricka sitt kaffe i lugn och ro, utan att behöva känna att man missar något. Älskade, vackra höst.