Bra kväll

Det blev en bra kväll igår. Vi bjöd på tacos till middag, enkelt men gott. Sedan blev det en hel del olika drinkar som Rikard laddat upp med. 

Under kvällen spelade vi spel och lekte lite lekar. Kvällen avslutades med charader haha. Det är en kul lek när man fått i sig lite alkohol. 

Imorse vaknade jag upp pigg och utvilad. Åt frukost och sedan har jag kollat på Vänner typ hela dagen. SÅ jäkla skönt! När hände det sist, att kunna slappa en hel dag i soffan? Nä det händer alltför sällan. 

Isabella kom hem vid fyra eller något och efter det har vi bara gjort tråkiga vardagssaker. Tvättat flera omgångar, städat undan, duschat Isabella, fixat mat osv. Men nu är det rent här och vi har rena kläder inför veckan. 😉 

På torsdag åker vi förresten till Danmark. Eller ja, först blir det ett stopp i Helsingborg för övernattning hos Christian med familj. Ska bli himla roligt. Inte bilresan kanske, men allt annat. 😉

En tur till skogen

Idag åkte vi hemifrån vid 10.00 för att plocka svamp. Mötte upp min pappa i Bålsta och så började vi våran svampjakt. Vi hade supertrevligt, men hittade inte en enda svamp? Så himla konstigt! Vi får ge oss ut igen någon annan dag helt enkelt. Trevligt hade vi ju ändå som sagt. 

Nu är Rikard iväg och ska lämna Isabella hos hennes farmor och farfar. Vi har bjudit över Jessica och Jesper på middag och drinkkväll. Ska bli jättekul faktiskt. Jag är dock på jättedåligt humör just nu, men jag hoppas det vänder. Har ser framemot kvällen länge så jag vill inte att några dumma tankar ska förstöra allt. 

Hoppas ni alla får en trevlig lördag!


Djupa tankar

Idag hade Isabella en del funderingar.

Isabella: mamma... Kan två tjejer och två killar pussas?
Jag: hur menar du då? Ifall en tjej kan pussa en tjej och ifall en kille kan pussa en kille?
Isabella: jaa. 
Jag: självklart kan de göra det.
Isabella: Kan två tjejer och två killar kramas då?
Jag: ja det kan de såklart också göra. 
Isabella: ahmen mamma... Jag menar...kan två tjejer och två killar vara kära?
Jag: absolut kan de vara det. Man kan vara kär i vem som helst, spelar ingen roll om man har snippa eller snopp. 

Sen var det inget mer med det. Hon blev nöjd av svaret och frågade inget mer. Jag var inte förberedd på frågan måste jag säga, men det gläder mig att hon är sån fundersam liten tjej som söker efter svar.