Juldagen

I alla år har jag firat jul hos min pappa under juldagen. Den dagen är i princip helig för mig. 

Rikard mådde fortfarande inte bra, men han följde med ändå. Tråkigt nog åkte han hem efter att vi ätit då han inte orkade mer. Men vi hade det trevligt ändå. Alla hade olika områden när det kom till julmaten och det blev så jäkla bra allting. Men jag kan säga att jag är väldigt trött på allt som har med julmat att göra nu haha. 

Jultomten kom förstås även till Bålsta. Inte illa att träffa jultomten två gånger ifall ni frågar Bella. På julafton tyckte hon att han var lite läskig och det tyckte hon nog på juldagen med. Men hon vågade iallafall krama honom den här gången. Minella, Isabellas kusin, tyckte dock att tomten var oerhört spännande, och vågade till och med upp i hans knä.

Jultomten i år var min pappa. Hans ursäkt till Bella varför han var borta var att han bajsade. Haha alltså vad är det för fel på min familj? I andra familjer kör man med att man köpte tidningen eller något, men nä inte i min. Här bajsas det. 😂

I vilket fall som helst blev det ännu mer paketöppning, ännu mer godsaker och när barnen la sig för natten avrundade vi allihopa kvällen med en film. Det behövdes.

Älskar min knäppa familj så himla mycket! Det kan inte vara lätt att vara ny och komma in i våran familj. Vi är minst sagt väldigt speciella men fasen vad jag älskar det!
Julafton

Vi har haft en väldigt fin jul, trots att Rikard tyvärr blev sjuk kvällen före.

Vi åkte ut till Rikards föräldrar på förmiddagen för att äta lite frukost. Elisabeth hade kokat gröt och gjort ett fantastiskt gott bröd som jag äääälskar. Kan det heta segkaka? Äsch, jag vet inte. Gott som tusan är det iallafall! 

Sedan blev det spelande, mer mat, Kalle anka, jultomte och paketöppning. Isabella fick så sjukt mycket julklappar så det inte är klokt. Vet inte hur allt ska få plats i hennes rum. Försökte rensa lite igår, men ändå står en hel del på golvet nu bara. Måste komma på en bra lösning haha. 

Nåja, vi åkte väl hemåt vid 8, och då var alla helt slut. Isabella fick jag hålla vaken i bilen och Rikard däckade så fort vi kom hem. 

Tack alla inblandade för en härlig julafton! 


Kidnapping

Alltså jäklar vilken träningsvärk jag har. I seriöst varenda liten del av min kropp. Helt sjukt! Anledningen är förmodligen bowling sedan en massa buggdans med syrran haha. 

I lördags åkte jag mot Bålsta för att handla mat och lite dekorationer med syrran. Mötte upp Jesper och åkte upp till pappas hus. Han var hos Lisa. Där fixade vi till en massa och sedan åkte Jesper till Lisa för att kidnappa pappa. Till sitt eget hem hahahaha! Nädå, det var sjukt roligt. Vi käkade och lekte lekar innan det var dags för ögonbindeln igen. Sedan åkte vi alla och bowlade. När den var över så blev det så att vi stannade kvar. Pappa beställde in massa drinkar hela tiden så helt plötsligt så står jag och syrran och buggar på dansgolvet hahaha. Vill inte ens veta hur det såg ut, men fasiken vad roligt jag hade. Så jag tänker fokusera på det för att inte ha någon ångest haha! 

Stället stängde 01.00, då satte vi oss i bilen för att åka hemåt. Lisa var nykter och körde. Men nä då hamnade vi på donken för lite fyllekäk också. Jag var inte hemma förrän 02.30 och då slocknade jag på en gång. 

Så ja, igår var jag väldigt öm i kroppen. Men det är seriöst ingenting mot vad det är idag. Jisses alltså. Dags att börja träna kanske. 

Men äsch, jag hade fruktansvärt roligt så det var det värt!